Nem volt teljesen kamu az új DuckTales-játék

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 4.
  • Érdekesség
Link másolása
A bolondok napjára szánt tréfák között ritkán találni igazán izgalmas darabokat, a Monster Boy and the Cursed Kingdom készítőinek DuckTales-játéka azonban sokak figyelmét felkeltette. A slusszpoén, hogy az ő viccük csak félig volt kamu.

Idén is elkészítettük az év legjobb bolondok napjára szánt tréfáinak gyűjteményét, amelynek az egyik kiemelkedő darabját az FDG Entertainment szállította: a kiadó négy elképesztően látványos screenshot társaságában "jelentette be" a DuckTales Quackshotsot, amit az ígéretek szerint a Monster Boy and the Cursed Kingdomot is jegyző Game Atelier szállított volna.

Az átverésre sokan felfigyeltek, még az új DuckTales-sorozat egyik producere, Frank Angones, a Louie-t megszólaltató Bobby Moynihan és Tanner Johnson rendező is arról tweetelt, hogy bárcsak elkészülhetne az adaptáció. A slusszpoén az, hogy a DuckTales Quackshotsról szóló hír csak félig volt kamu: az FDG Entertainment annak idején az alábbi látnivalókkal valóban bemutatta a Disney-nek a projektötletét, a vállalat azonban nem adott nekik licencet végül.

A kiadó tehát elővette az anyagokat április elseje apropóján, és a játékosok visszajelzése a bizonyíték rá, hogy jól döntött. Azt persze a vallomása végén a csapat is jelezte, hogy örülne, ha a Disney meggondolná magát.

6.
6.
zozo76hun
Meg anno, Commodore 64-en jatszottam Duck Tales jatekkal, gyerekkent, na akkor eleg is volt belole... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...