Már most előtölthető a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 5.
  • Hír
Link másolása
Az eredeti tervekhez képest napokkal hamarabb, már a hétvégén előtölthetővé vált a Final Fantasy VII Remake. Habár a Square Enix nem tervezi előrehozni a digitális premiert, így szeretné biztosítani, hogy mindenkinek jusson ideje a letöltésre.

Habár a Square Enix csak április 7-én tervezte élesíteni a Final Fantasy VII Remake előtöltési lehetőségét, azok a játékosok, akik a PlayStation Store-on keresztül fizettek be Cloud megszépült kalandjára, már most rácsaphatnak a letöltés gombjára.

Noha ezzel együtt sokan arra számítottak, hogy a kiadó előrehozza a digitális premiert (ha már itt-ott amúgy is játszhatnak néhányan a játékkal), a Square szerint erről szó sincs, a megjelenés továbbra is április 10-én esedékes.

Mindössze arról van szó, hogy a készítők szeretnék biztosítani, hogy mindenki időben le tudja tölteni a több mint 100 gigás játékot. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a jelenlegi helyzetben amúgy is túlterheltek az internetes hálózatok, ezzel összefüggésben pedig a Sony úgy döntött, hogy lassítja a PlayStation Store-os letöltéseket.

Amíg csorog lefelé a játék, nézzétek meg a hivatalos launch trailert - persze csak saját felelősségre, mert a videó spoilereket is tartogat!

10.
10.
Hab
#2: Kétlem, hogy a viszont eladóknak ez lenne a legnagyobb gondjuk. Annó nekem a Fallout: New Vegas-nál átvételnél közöltél, ja amúgy nem kapok gyűjtői verziót.
9.
9.
Trico
Van olyan aki a konzolvilágtól rendelte elő? Nekem eddig csak a megerősítő email jött., remélem péntek előtt kézhez kapom.
7.
7.
TrishtanAG
#2: Amelyik bolt hivatalosan a magyar forgalmazótól átvett példányt árul, az kiküldi hamarabb.
6.
6.
Banderas
#4: Ma reggelre leszedte. Pihenő be.
5.
5.
Banderas
#4: Igen , egyenlőre csak vissza számol .
4.
4.
KopyAti
#3: A storeról rendelted elő?
3.
3.
Banderas
Nekem egyenlőre nem írja hogy letölthető .
2.
2.
azureknight0715
Azèrt lassan jó lenne ha tisztáznák hogy mi a helyzet a fizikai pèldányokkal. Lesz e vagy nem ha lesz megkapjuk e 9.èn vagy várhatunk 14. Ig. Mostmár csak tudhatnák lassan :D
1.
1.
supair
Faszom.....varhatok rá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...