Hétvégére is jutott némi Resident Evil 8-pletyka

Habár AestheticGamer tweetjeit érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen a Silent Hill-pletykái teljes tévútnak bizonyultak, a Resident Evil folytatását illetően egybevágnak más forrásokkal az értesülései.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#31
Sokkal inkább megy át egy sima fantasy-ba a történet mint az annak ideji zombijárvány, ami az eredeti Mikami féle RE-ben volt jelen végig. Boszorkányok? Kardos zombik? Erre ott a WoW! nem lenne szükséges kontárkodni.

Eltudjuk képzelni, hogy Milla Jovovich a kaptárban kardos zombikkal vagy boszorkányokkal hadakozik??? ugyanmár.
Tök egyszerű lenne rendezni végre valami maradandót.
FPS!! az életszerűtlen 4 milló fegyvert fiókonként, amit minden nagymama ott tart kivenni, az akció játékot befejezni, és egy konyhakésnek is piszkosul örülni a játék során. Az adna valami izgalmat, mint 20 évvel ezelőtt amikor minden egyes szobába belépéskor izgultunk, hogy mi vár az ajtó mögött és merre kell sprintelni, hogy meg ne egyenek. Zseblámpa, rendőr zombitól kifosztott pisztoly 10 golyóval amit bekellene osztani! Így indul nálam ma egy RE.
Esetleg erdő feeling, vadászház stb. puska. Kutyák, medvék, állatok.
A mai eszközökkel piszok jó részeket lehetne összedobni, de kellene valami sztori is. Amire 20 év után is lehet emlékezni. Az RE5-nek mi volt a sztorija, emlékszik valaki valamire?
#26
#23: Áhh, vágesz. Ezesetben Kál, szombat 5 óra, a szökőkútnál:P
#21
#15: Hát, őszintén remélem, hogy az 1985 a nicknevében nem a születési évét jelöli, mert akkor komoly gondok vannak. Nem tudom mi történt itt, de a moderált üzenetek számából ítélve gondolom mindenki irigy volt, hogy neki van VR-ja nektek meg nincs, és ezt valami olyan tálalásban, hogy (idézet az előző resis hír alól): "magasról lefosom mit böfögtél ide...". Eltaláltam?
#20
YanezModerátor
Giovanni ezt a személyeskedést fejezd be! Köszi!
#16
#13: Valamiért szerintem a saját méltóságod érhetne többet annál, hogy ilyen stílusban írsz.