Kickstarterre költözik a Resident Evil 3-társasjáték

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 6.
  • Hír
Link másolása
Csak rajtunk múlik, hogy akarunk-e társasjáték formájában is rettegve menekülni a Nemesis elől. Április 28-án indul a Resident Evil 3: The Board Game Kickstarter-kampánya.

A nagy sikerű Resident Evil 2: The Board Game után nem annyira meglepő, hogy a harmadik rész is megkapja a maga társasjáték-adaptációját, szintén egy kickstarteres közösségi finanszírozás keretei között. A készületeket ismét a nagy tapasztalattal rendelkező Steamforged csapata végzi - a Capcommal szorosan együttműködve -, akiknek a második rész táblás verziója mellett többek között a Dark Souls: The Board Game társasjátékot is köszönhetjük.

A készítők azt ígérik, akiknek esetleg nem lenne elég, hogy lezavarnak egy-két rövidebb játszmát, azok fejest ugorhatnak az akár 19 órásra nyúló partikba is. Jó pár játékmechanika átkerül az előző társasból, így továbbra is ügyesen kell menedzselnünk az erőforrásainkat, hiszen soha nem tudhatjuk, mi vár ránk a következő sarkon.

A Kickstarter kampányt erre tudjátok követni, ami ha eléri a 2500-as számlálót (a hír írásakor 2312-nél jár, tehát közel), akkor elkészül egy exkluzív Jill Valentine-figura is a játékoz.

 

2.
2.
Baloo
#1: Javítva, köszi! :)
1.
1.
Daniel21
Eléggé félre értelmezhető a cím! :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...