Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#15
Igazából,most azon fog múlni nekik minden,hogy a megvásárolt fejlesztő brigádokat mennyire tudják koordinálni.A legtöbb kiadó manapság azt hiszi,hogy egy játék minősége azon múlik,hogy mennyi pénzt talicskáz bele.Pedig a mostani AAA játékok pont emiatt szoktak "elvérezni".Sok pénzt szoktak hozni,de ha előveszel egy régebbi játékot,amit tized annyi pénzből kalapáltak össze,sokszor jobban leköt.Ott van példának a régi és az új SW Battlefront.A régi szerintem még mindig jobb és változatosabb játék.
Majd kiderül,hogy a MS is ilyen-e.
Eddig ebben a generációban sajnos nagyon erőltették a multira kihegyezett játékokat.
Viszont példának ott van a Moon studios.Nem hiszem,hogy a MS nagyon beleszólt az új Ori készítésébe és szerintem egész jól sikerült.Mindenesetre ez a MS már nem az,amelyik elbaltázta a One rajtját.
Amúgy a Quantum Break szerintem nem olyan rossz,csak rövidek a pályák és az alacsony költségvetésű átvezető sorozat elég sokat ront rajta.Nagyjából ugyanazt éreztem a QB esetében,mint anno a Max Payne 3-nál.Tele van átvezetőkkel és alig enged játszani a játék.
#14
#9: :D nem mondasz hulyeséget, lehet hogyha befejezem a Spiderman-t és ha végre kijon a the last of us 2 és befejeztem akkor én is eladom. Cyberpunkot valoszinuleg PC-n fogom tolni, shootereket nem szeretek konzolokkal játszani, viszont minden másra majd szerintem Xbox lesz a tuti, őszintén szólva nagyon várom. A PS nagyon komoly címeket kell felsorakoztasson, hogy egyáltalán megfontoljam, hogy ne váltsak, az meg ugye nem nagyon lesz, uncharted széria is kifutott, a Detroit, read dead 2 megjelent PC-re. Ha amúgy a Naughty Dogot megvenné a Microsoft, kb egy okot nem tudnék mondani, miért vennék én személyesen PS-t, de lehet másoknak vannak izgalmas dolgok még - God of war-on kívül, az iszonyat jó volt, de nem lesz új rész még jó ideig szerintem.
#12
#10: A jogok elvileg náluk voltak,csak eredetileg úgy kötötték a szerződést,hogy a Microsoft volt megjelölve kizárólagos kiadónak.Elvileg a Remedy az Alan Wake kiadása után valamivel mutatott egy tech demót az Alan Wake 2-ről,amire nem bólintott rá a Microsoft,viszont az American Nightmare zöldutat kapott.
Gondolom a 2,5 millió dollárt ezért kapták.Lett volna ötletük folytatni,csak a MS nem hagyta.
Mondjuk ez a MS részéről elég gyökér húzás volt.Szerintem jobb eladásokat produkált volna,mint a Quantum Break.
#11
#9: Én is így vagyok vele, bár szerintem nekem a PS5 is első napos vétel lesz. 2 új konzol és egy válás. Tök jó üzlet :)
#9
#7: Elég izgalmas az új generáció, én már el is adtam a PS4 Pro-t. Azt az 1-2 exkluzívot ami érdekel úgyis érdemesebb lesz PS5-ön tolni. Persze nem hiszem, hogy egyből megjelenéskor beruházok a Sony gépébe, hacsak nem jelentenek be van valami nagyon izgalmasat, de egyelőre eléggé nagy a hallgatás. Várok 2-3 évet, addigra felgyűlnek a jóféle Sony exclusivok és talán még egy PS5 Pro is napvilágot lát.
Viszont a Series X elsőnapos vétel lesz, eddig nagyszerű amit az MS kínál:
erős konzol, Game Pass, Smart Delivery, teljes backward compatibility...
Én személy szerint már alig várom, hogy játszhassam a Cyberpunk 2077-et rajta.
#8
#6: Elvileg a 2,5 millió dollárt a Remedy kapta kárpótlásként visszamenőleg,pont a kiadási szarakodásért.
#7
Én nagyon kiváncsi vagyok, most volt az első alkalom, amikor elkezdett érdekelni az Xbox a Ps helyett - jelenleg most az van. Ha tényleg ennyire jól sikerül, akkor ha sikerül kijátszanom azt a két exkluziv cimet ami csak PS-re jelenik meg akkor lehet Xboxra váltok. Elég szimpatikus amit a Microsoft újabban csinál, nem tudom ti hogy vagytok vele.
#4
#3: Szerintem a Remedy összetehette a 2 kezét,hogy a Microsoft türelmes volt velük az Alan Wake fejlesztésénél.2005-ben jelentették be a játékot és 2010-ben sikerült kiadni.Nem mondom,hogy szar lett,mert épp ellenkezőleg,de az ő esetük nagyban hasonlít a Kojima-Konami esetre,aminél mindenki Kojima oldalára állt,mert a csúnya gonosz Konami kirúgta.A Konaminak voltak húzásai,de azért jó pár évet adtak Kojima hülyeségeire.
#2
Controlt bedobhatnák már GPba.
#1
Grounded érdekel leginkább, de a GamePass újdonságokra is kíváncsi vagyok :)