Úgy tűnik, úton van a Mafia III: Definitive Edition is

A hétvégén már kiszivárgott, hogy definitív kiadást kaphat a Mafia második része, most pedig arra vonatkozóan érkeztek hasonló bizonyítékok, hogy a harmadik részt is újra kiadhatják a készítők.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#11: Kinek mi. Nekem nem jött be. Kellemetlen grafika, - nem azt mondom hogy ronda de valahogy kellemetlen zsizsikszerű meg a színvilág, rengeteg bug és szintén a sok kihagyott/lebutított dolog elvette tőle a kedvem már az elején. Na meg a fütyörészgetés.
#11
#10: Nekem benne volt a top 3-ban, 65 órával. Ki lettek pörgetve a DLC-k is, sőt megkerestem egy kivétellel az összes magazint is, szerintem az az egy valamilyen bug miatt nem elérhető. Engem nagyon elkapott a hangulata, még a repetitív küldetések ellenére is.
#10
Annyira jó játék lett, hogy 2016. október 20. óta 53 percet tudtam vele játszani, tehát a legutolsó a steam listában. Utolsó előtti az Iron Snout 11 órával.
#9
Szóval kif#snak egy bugos sz#rt, meg hozzá pár fizetős dlc-t, a játékot meg b#sznak kijavítani. Eltelik egy kis idő, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, és kiokádják a különálló DEFINITIVE editiont, hogy vedd meg újra 30-60 dolláros áron, hátha akkor játszható formába kerül ez a gányolmány?!?! Hogy rohadnának meg.
#8
Ez a kiadás abból fog állni, hogy az alapjáték mellé hozzá rakják a season pass tartalmát, és az összes létező patchet amit kiadtak. Nem lett volna rossz a Mafia 3 mert történetileg szerintem jó lett, és a 60as éveket is nagyon jól bemutatták na meg meg a zenék alatta, azok nagyon fel tudták dobni a hangulatot. Nekem azzal volt problémám hogy hiába raktak bele egy hatalmas nagy térképet de minden egyes mellékküldetés arról szólt hogy: foglald el területeteket, meg tegyél kárt a gyárakba, és hallgasd le az embereket.
#5
XD
#4
De mierrrttt
#3
#2: Ez egy igen szörnyű dolgot vetít előre számomra:
A jelen konzolokon 30FPS-el fog menni, míg csak az újakon fog magasabb refresh-el.
#2
A 3 már akkor jött ki, amikor volt Pro és X. Nem nagyon volt tartalék power bennük... Nem az új konzolokra kellene kiadni?
#1
Hát erre szükség van.