World of Warcraft: Shadowlands - indul az alfateszt

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 7.
  • Korai verzió
Link másolása
A héten kezdetét veszi a következő World of Warcraft-kiegészítő, a Shadowlands alfatesztelése. Habár a próba csak néhányak kiváltsága lesz, valószínűleg számtalan infót hoz majd magával az adatbányászok révén.

Hamarosan játszhatóvá válik a World of Warcraft nyolcadik kiegészítője, a BlizzConon leleplezett Shadowlands. A játék direktora, Ion Hazzikostas egy blogposztban jelentette be, hogy az alfatesztelés a héten veszi kezdetét a kiválasztott játékosok számára.

Habár az alfa csak egy szűk réteg kiváltsága lesz, a tapasztalatok szerint az adatbányászok így is bőségesen szállítják majd az információkat az expanzió játékmenetével és sztorijával kapcsolatban. Erre Hazzikostas maga is kitért a bejegyzésében, és felhívta a figyelmet, hogy a játék fájljai elavult részleteket, így már törölt funkciók vagy más kísérletek nyomait is tartalmazhatják - szóval csak óvatosan!

Az alfateszt során a mechanikai változtatások leellenőrzése mellett meglátogathatjuk az MMORPG egyik új területét, Bastiont, április folyamán pedig Revendreth is elérhető lesz, valamint Torghast tornyához is hozzáférhetünk majd, amely a PvE-játék következő nagy, véletlenszerűen generált kalandokat ígérő dobása. A Blizzard folyamatosan adagolja a friss tartalmakat, és ha már minden újdonságot megfuttattak az alfában, törlik a játékosok eredményeit, és indulhat a bétatesztelés.

A bétára itt lehet jelentkezni. Amennyiben hosszabban olvasnátok az új kiegészítőről, erre fáradjatok!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...