The Last of Us: Part II - leállt a digitális előrendelés

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 7.
  • Hír
Link másolása
Sem a The Last of Us: Part II, sem a Marvel's Iron Man VR nem elérhető jelenleg a PlayStation Store-ban, sőt a Sony a meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig visszafizeti.

A Sony a múlt héten jelentette be, hogy bizonytalan ideig elhalasztja a The Last of Us: Part II és a Marvel's Iron Man VR megjelenését, ennek pedig az az oka, hogy a koronavírus-járvány okozta válságban nincsenek meg azok a logisztikai körülmények, amelyek a sikeres rajthoz elengedhetetlenek lennének - vagyis a dobozos játékok terjesztése sem megy simán manapság.

Valószínűleg a bizonytalanná vált megjelenési dátum miatt a két játék eltűnt a PlayStation Store-ból is, sőt a Sony a már meglévő előrendeléseket is felmondja, a játékosok pénzét pedig automatikusan visszatéríti - a részletekről e-mailben tájékoztat majd. Mindez természetesen csak azokat érinti, akik a Sony boltján keresztül fizettek be ezekre a címekre, a külsős boltok előrendeléseire nem vonatkozik a hír.

47.
47.
Guba32
#45: Én is aláírnám,pedig benne vagyok!De azt hiszem abban egyetérthetünk,hogy nem engedhető meg a vallás,bőrszín,nemzetiség alapján történő általánosítás.Sajnos a múlt században sok baj volt ebből.
45.
45.
Caleon
Kicsit visszaolvastam, TLoU2 alatt miről szól a fórum, hát srácok, offtopic hegyekben, régen itt a moderátorok már rég rendet raktak volna...
44.
44.
Guba32
Te Ultimate hülyeségeit mostad össze ma megint apám,az én,a családom,barátaim "magyar mentalitásával".Egyáltalán nem érdekel a te vityád vs. feri mutyiháborúja.Te a magyarokat minősítetted ma is,hogy bizony ez van mikor kijön a magyar mentalitás ultimate kapcsán,nem ultimate-et,hanem minket közösen.Nyugodtan 2 bitezhetsz és értetlenkedhetsz,de ha tiszteletlenkedni fogsz tovább,te se várj mást.Te tűntél fel,mert nálad ez ugy tűnik központi téma lett,eddig csak az Xbox utálatod tűnt fel.
35.
35.
sanyikatarzan
#20: Ezt a toxic csókát kirakhatnák már az adminok, konkrétan miatta nem is olvasom az oldalt. Utána meg mosolykázik meg játssza az okosat. Elviselhetetlen.
32.
32.
gabore74
Előrendeltem,a pénzt visszatették az online pénztárcába,így most megvettem helyette a Ghost of Tsushimát. Remélem ezt nem halasztják el! Lehet,hogy a TLOU 2 PS5 nyitócím játék lesz.
21.
21.
Caleon
Felelős és szomorú döntést hozott a SONY. Nem is értem, miért vádolja bárki linkeléssel őket, miközben az ND & SONY kombó a világ egyik legjobban működő szoftverkészítő gépezete.

Sajnos a realitás az, hogy a világ épp a valaha volt legnagyobb gazdasági világválságba zuhan bele.

Már én is leálltam nagyjából a szoftvervásárlással, pedig korábban ninden szart megvettem. De most már szinte semmi sem biztos. Ilyen körülmények között kiadni egy system seller címet nem csak a játék szempontjából előnytelen, de sok családban nem biztos, hogy jól jönne ki, ha azért nem kerülne elég étel az asztalra, mert apuka ezt a játékot vette inkább meg.
11.
11.
RangerFox
Nekem mondjuk írni kellett a supportnak, hogy tegyék vissza a pénzt a walletra... Sajnálom azért, de érthető, miért késik.
7.
7.
Stranger
#1: Sok minden benne lehet. Ha már berendeltél egy rakat marketinganyagot a világ összes játék shopjába, kiakarsz tenni valamit a Times Square-re, akkor már lássa is valaki. Plusz ezeket ki is kell hordani, stb. Szóval tényleg van benne vmi, hogy most nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.

Marketing pedig mindig kell. Ha csinálsz egy mainstream dolgot, akkor már csak el kell juttatni mindenkihez. Még egy Star Wars is reklámozva van... Plusz elég sok idő telt el az előző részhez képest. Nekik most bazi nagy számokat kell produkálni, nem tehetik meg hogy kicsit is rosszul mutasson ilyen-olyan okok miatt.
6.
6.
Marcus88
Jobb is így,akkor jöjjön amikor teljesen készen van.
5.
5.
sanyikatarzan
Gondolom ránéztek az árfolyamokra és nem tetszett nekik az eredmény. Ilyen egyszerű.
4.
4.
Hiába a nagy várakozás, én is azt tudom mondani, hogy akkor legyen kiadva a játék, amikor elkészül. Azért sokan várják ezt a címet és akkor már az lenne mindenkinek a legjobb, ha jó is lenne, nem? Az ilyen kis polírozások és finomítások, illetve a végére kiforró mechanikák visszamenőleg való integrálása és egyéb ötletek, amik miatt az lehet a játék, ami, nagyon sok időt vesznek igénybe. Csinálják meg akkor úgy, hogy megérje a játék és utána adják ki. Másrészt amúgy kötve hiszem, hogy ez a csúszás kapcsolatban van a járvánnyal. Az ilyen játékokat nem 10 hónap elkészíteni, akkor sem, ha egy kiadó azt szeretné.
1.
1.
georgie.70
Remek ez egyre jobb! Persze abból a szempontból korrekt hogy senkinek feleslegesen ne álljon a pénze, a sonynál miközben nincs játék!
Viszont ez elég vészjosló üzenetet hordoz, mondván: fogalmunk sincs mikor kapjátok meg a game-et
Továbbra sem értem ha logisztikai meg marketinges problémával állnak szemben akkor, mért nem lehet a digitális verziókat legalább értékesíteni, ha valaminek ennek a játéknak semmi szüksége se reklámra se izmos marketingre, szóval én nem hiszem hogy ez az igazi gond, persze ez csak az én meglátásom, még mielőtt elküldtök anyámba a véleményemmel együtt:))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...