Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Új hónap, új Xbox Game Pass-játékok. A Microsoft konzolon és PC-n is elérhető előfizetéses szolgáltatása havonta újabb alkotásokat ad egyre bővülő repertoárjához, és ez áprilisban sincs másként. A mostani újdonságok közül talán a Nier: Automata Become as Gods kiadása lesz a legnagyobb szám, bár ezt kizárólag a konzolosok kapják. Azért a PC-seknek sem kell csüggednie.

A Nier: Automata mellett a Totally Reliable Delivery Service máris elérhető Xboxon, április 9-től pedig a Journey to the Savage Planet és az Alvastia Chronicles is csatlakozik hozzájuk. Az utóbbi egy retró stílusú RPG, és a PC-s kínálatban is megjelenik hamarosan. A számítógéppel rendelkezők emellett máris hozzáférnek a Overcooked! 2-höz, a közeljövőben pedig a Football Manager 2020, a Mistover és a Stranger Things 3: The Game válik elérhetővé.

És arról sem szabad elfeledkezni, hogy Free Play Days keretében két játékhoz is hozzáférnek az előfizetők: a Gears 5-öt április 12-ig nyúzhatják, az The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedet pedig április 13-ig.

5 komment - szólj hozzá!