Microsoft Flight Simulator - a többjátékos módról

Egyre ígéretesebbnek tűnik a Microsoft Flight Simulator. A PC-re és Xbox One-ra megjelenő repülős játékban nem elég, hogy az egész bolygót berepülhetjük, de találkozhatunk a világ összes virtuális és valódi pilótájával is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#4
#1: Még réges régen olvastam, hogy sok pilóta ezzel tartja fent a jártasságát, rutint (annyira tele vannak a modern repülők elektronikával, hogy minimális a különbség).
Kiválaszt egy járatot, letölti hozzá a skin-t, nagyobb reptereken van rendes repülésirányítás/rádiózás másik játékos által...
#3
#2: Ja, főleg majd ha útba lesznek a kezdők a kifutópályákon. Mondjuk nem hiszem hogy lehet majd benne ütközni, eddig se lnagyon ehetett.
#2
#1: Nem értek egyet, szerintem ez olyan mint az MMORPG-kben. Ha összefutsz más játékosokkal az élettel tölti meg a játékot, még akkor is ha nem léptek közvetlen interakcióba.
#1
Nem hinném hogy pont a multiplayer lenne ennél a legfőbb vonzerő, kivéve ha van lehetőség másodpilótának beülni valaki mellé, vagy formációba repülni esetleg ha jön ehhez is valami vadászgépes expansion mint az előzőhöz. De az, hogy néhanapján meglátni más játékost hogy x helyen repül, vagy vergődok a reptéren nem sok élménytöbbletet okoz.