Brit toplista: csak második lett a Resident Evil 3

  • Írta: szlav
  • 2020. április 8.
  • Toplista
Link másolása
Hiába a bezártság, továbbra is szárnyalnak a dobozos eladások az Egyesült Királyságban. Két új cím is felkerült az e heti top 10-es listára, de valódi trónfosztásra nem került sor.

Ha valakik jól járnak a jelenlegi karanténhelyzettel, azok a videojátéküzletek. Korábban átlagosan körülbelül 150 ezer dobozos videojáték fogyott hetente az Egyesült Királyságban, az utóbbi három hét alatt azonban több mint egymillió játék talált gazdára - hiába, az unalom nagy úr. S habár voltak igazán komoly megjelenések az április 4-ét megelőző héten, mégis a régebbi nagy favoritok billentették meg igazán a mérleget.

A hét egyértelmű nagyágyúja, a Resident Evil 3 ugyan nem teljesített kimondottan rosszul, mégis csak a lista második helyét érte el a Call of Duty: Modern Warfare mögött, amely a Warzone megjelenése óta újabb erőre kapott. A Capcom kiszépített túlélőhorrorjából egyébként fele annyi sem fogyott az első héten, mint a tavalyi Resident Evil 2-ből, így valóban érthetőnek tűnik a kiadó-fejlesztő kérdése: szeretnénk még több remake-et látni?

A listán feltűnt még egy újonc a Persona 5 Royal személyében. A PlayStation-exkluzív szerepjáték, amely rengeteg újdonsággal bővíti ki a három évvel ezelőtti eredetijét, az ötödik helyig tudott felmászni. Ezzel éppen csak megkörnyékezte az Animal Crossing: New Horizons helyezését: a Switch-exkluzív eladásai csupán 35 százalékot estek az előző hét óta.

  1. Call of Duty: Modern Warfare
  2. Resident Evil 3
  3. FIFA 20
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Persona 5 Royal
  6. Forza Horizon 4
  7. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
  8. Grand Theft Auto V
  9. Star Wars Jedi: Fallen Order
  10. Minecraft: Xbox Edition

2.
2.
GAMEROD
Szerintem nem is sokan várták hogy első legyen a RE3. Régen is gyengébb, rövidebb volt a RE2-hez képest, de így hogy gyökerestül megváltoztatták az egész menetét, hangulatát az eredeti ikonikusabb részleteiből alig maradt valami csak rátesz mégegy lapáttal hogy ne sokáig tanyázzon az élmezőnyben.
1.
1.
Slik
szerintem kozel sem volt akkora hype mogotte mint a 2 eseteben
en is meglepve lattam a heten megjeleno jatekok kozott
meg az is kozrejatszik, h ha mar eloben nem talalkozhat senki a barati korevel itt legalabb lehet kozosen tolni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...