Ártottak a szóló játékosok az Apex Legendsnek

  • Írta: gorien
  • 2020. április 9.
  • Hír
Link másolása
Az Apex Legendset csapatjátéknak tervezték, mégis sokan szeretnék, ha egyedül is nekiveselkedhetnének a battle royale-mókának. A Respawn szerint azonban a szóló játékosok több kárt tesznek, mint hasznot.

A Respawn Entertainment az Apex Legendset eredetileg háromfős csapatokra szabta, azonban az indulás óta kísérletet tett a párosokkal és a szólóban nyomuló játékosokkal is. Előbbit a legújabb eventtel állandó elemmé teszik, ám az egyszemélyes hadviselés nem valószínű, hogy visszatér. Anélkül biztos nem, hogy komolyabban belenyúlnának a játékba, ugyanis a fejlesztők szerint a tavaly augusztusi próbamenet csak ártott a játéknak.

A legfrissebb fejlesztői blogposzt alapján a szólózók legutóbbi engedélyezése negatívan hatott az Apex Legendsre, főleg a játékosok megtartása terén – az event alatt az új játékosok kisebb eséllyel tértek vissza újra játszani. A játék alapmechanikáinak sem tesz jót a szóló játék: a karaktereket kifejezetten úgy terveztek, hogy a csapatjátékot erősítsék, ám önmagában egyes szereplők képességei teljesen hasznavehetetlenné válnak.

Ez azt jelenti, hogy a szólózás nem lesz úgy a játék része egyhamar, mint tette azt a duózás. Teljesen azonban még nem kell lemondani róla, a fejlesztők ugyanis tovább kísérleteznek azzal, miként lehetne ezt a fajta élményt is implementálni az Apex Legendsbe.

7.
7.
warrior1991
#6: Igen.Napokban került vissza a duo úgy tudom véglegesen.
6.
6.
delphijos
#5: A duó ezért jó. Ha három nem is jön össze haverból, de ketten azért simán....
5.
5.
warrior1991
#4: Én haverral ketten szoktam játszani. valóban idegesítő tud lenni ,hogy a 3. tag fogja magát leválik és kb 1 perc lézengés után meghal kilép. Mi pedig ketten ott maradunk ...Ettől függetlenül top 5 legtöbbször hozható így is.
4.
4.
Mr.Dead
#2: Annyiban igaza van hogy ha már csapatjáték próbálkozzanak már csapatban játszani. Nem krll jól játszaniuk, én is bénázok egy csomót, meg ez csak egy játék ezért nem küldöm el az anyjába, de mikor harmadikként/ negyedikként fogja magát és tök más irányba megy mint a maradék, meg se várja hogy visszahozzák, tesz a társakra és megy lootra vagy hasonlók azért fel tudja idegesiteni az embert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...