Újabb Silent Hills-életjelek lennének ezek a képek?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 9.
  • Pletyka
Link másolása
Lassan már akkor sem fogjuk elhinni, hogy megjelent a Silent Hills, amikor azt már a saját képernyőinken fogjuk játszani. Kitartóan reménykedni azért persze még mindig szabad.

Miután épp kezdtünk fellelkesedni, hogy az új Silent Hill-játékot taglaló szóbeszédeknek van valóságalapja, a Konami gyorsan megcáfolta az egészet. Olyan ez, mint reménytelenül szerelmesnek lenni, mikor az ember már végre kijózanodna, kap egy újabb félreérthető jelet.

Most a horrormangáiról elhíresült művész, Suehiro Maruo posztolt az Instagram-oldalán egy pár félreértelmezhető képet. Először egy Silent Hills feliratú sírkövet (vagy legalábbis hasonlónak látszó tárgyat) ábrázoló képet töltött fel, azután egy órával később pedig a Konami tokiói főhadiszállásáról jelentkezett be, szintén egy kép kíséretében.

Remélhetőleg az első kép nem a Silent Hills jelenlegi állapotát tükrözi, de hogy mit jelentsenek ezek a posztok, arról csak találgatni lehet továbbra is. Maruo és a Silent Hill mindenesetre egy nyerő páros lehet, de akkor már ne felejtsék otthon Kojimát és del Torót sem!

10.
10.
manderel
#9: Kínában talán, de Japánban azért még nem. Ott tegnap is több mint 650 új beteget regisztráltak.
7.
7.
#6: Azért a Konami-nál nagyon gyorsan eszkalálódott a helyzet abból a szempontból, hogy nagyon nagy hasznokat akartak a játékokon látni. Ennek érdekében támogattak anno jó stúdiókat is, mint pl a Team Silent, de nem szeretetből, hanem azonnal ellenfelet akartak csak a Resident-re és még nagyobb lóvét belőle. Illetve ők fizették ugye a mestert is és a marha hosszú fejlesztéseit is, de akkorát nem kaszált már a Guns of the Patroits-sem, hogy igazán jó pénz legyen. Így hát áttértek a másféle játékgyártáshoz, mint az új Silent Hill-ek, amik bár hamar elkészültek és nyugati stúdiók készítették őket, sokszor messziről látszott, hogy a készítők nem értették abszolút az alapanyagot sem. Az volt az elvük, hogy kis nevű stúdiók nem megfelelő tapasztalattal, gyorsan és olcsón csinálnak majd világsiker Silent Hill játékokat. Hát persze, hogy nem jött be. De mostanában már szinte full magasról szarik a játékokra a Konami. Szerintük a Metal Gear Survive a jövő és kb senkinek és semmilyen csapatnak nem fizetnek meg egy megfelelően elkészített AAA játékot sem időben, sem pénzben.
6.
6.
Guba32
#5: Érdekes,mert a Capcomnak megéri folyamatosan remake-elni,ezek szerint a Konaminak annyi pénze van,hogy "nem hajol le ezért".
5.
5.
Onion
Soha nem lesz új SH játék. Akkor legalább csinálhatnának, egyik régi SH játékból egy remaket változatott.
4.
4.
godach
Nekem ez a silent hill sorozat olyan mint a középiskola. Szép volt, jó volt, hatalmas buli volt de elfogadta, hogy vége van.
Mondjuk egy remasternél hasonló érzés fogna el mint egy osztálytalálkozónál. :)
3.
3.
GAMEROD
Silent Hills-ből lett Death Stranding aztán ennyi.
2.
2.
Guba32
Én már annak is örülnék,ha már 1 régi részt kiadnának Switchre.De jól mondod lassan már tényleg immunisak leszünk az SH hírekre,annyira rég történt bármi is.
1.
1.
Slik
kiadnak egy uj erme gepet silent hill stilusban
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...