Újabb Silent Hills-életjelek lennének ezek a képek?

Lassan már akkor sem fogjuk elhinni, hogy megjelent a Silent Hills, amikor azt már a saját képernyőinken fogjuk játszani. Kitartóan reménykedni azért persze még mindig szabad.

Miután épp kezdtünk fellelkesedni, hogy az új Silent Hill-játékot taglaló szóbeszédeknek van valóságalapja, a Konami gyorsan megcáfolta az egészet. Olyan ez, mint reménytelenül szerelmesnek lenni, mikor az ember már végre kijózanodna, kap egy újabb félreérthető jelet.

Most a horrormangáiról elhíresült művész, Suehiro Maruo posztolt az Instagram-oldalán egy pár félreértelmezhető képet. Először egy Silent Hills feliratú sírkövet (vagy legalábbis hasonlónak látszó tárgyat) ábrázoló képet töltött fel, azután egy órával később pedig a Konami tokiói főhadiszállásáról jelentkezett be, szintén egy kép kíséretében.

Remélhetőleg az első kép nem a Silent Hills jelenlegi állapotát tükrözi, de hogy mit jelentsenek ezek a posztok, arról csak találgatni lehet továbbra is. Maruo és a Silent Hill mindenesetre egy nyerő páros lehet, de akkor már ne felejtsék otthon Kojimát és del Torót sem!

10 komment - szólj hozzá!