Újabb Silent Hills-életjelek lennének ezek a képek?

Lassan már akkor sem fogjuk elhinni, hogy megjelent a Silent Hills, amikor azt már a saját képernyőinken fogjuk játszani. Kitartóan reménykedni azért persze még mindig szabad.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#10
#9: Kínában talán, de Japánban azért még nem. Ott tegnap is több mint 650 új beteget regisztráltak.
#9
#8: Pont most amikor már ott minden áll vissza a régi kerékvágásba? Kétlem.
#7
#6: Azért a Konami-nál nagyon gyorsan eszkalálódott a helyzet abból a szempontból, hogy nagyon nagy hasznokat akartak a játékokon látni. Ennek érdekében támogattak anno jó stúdiókat is, mint pl a Team Silent, de nem szeretetből, hanem azonnal ellenfelet akartak csak a Resident-re és még nagyobb lóvét belőle. Illetve ők fizették ugye a mestert is és a marha hosszú fejlesztéseit is, de akkorát nem kaszált már a Guns of the Patroits-sem, hogy igazán jó pénz legyen. Így hát áttértek a másféle játékgyártáshoz, mint az új Silent Hill-ek, amik bár hamar elkészültek és nyugati stúdiók készítették őket, sokszor messziről látszott, hogy a készítők nem értették abszolút az alapanyagot sem. Az volt az elvük, hogy kis nevű stúdiók nem megfelelő tapasztalattal, gyorsan és olcsón csinálnak majd világsiker Silent Hill játékokat. Hát persze, hogy nem jött be. De mostanában már szinte full magasról szarik a játékokra a Konami. Szerintük a Metal Gear Survive a jövő és kb senkinek és semmilyen csapatnak nem fizetnek meg egy megfelelően elkészített AAA játékot sem időben, sem pénzben.
#6
#5: Érdekes,mert a Capcomnak megéri folyamatosan remake-elni,ezek szerint a Konaminak annyi pénze van,hogy "nem hajol le ezért".
#5
Soha nem lesz új SH játék. Akkor legalább csinálhatnának, egyik régi SH játékból egy remaket változatott.
#4
Nekem ez a silent hill sorozat olyan mint a középiskola. Szép volt, jó volt, hatalmas buli volt de elfogadta, hogy vége van.
Mondjuk egy remasternél hasonló érzés fogna el mint egy osztálytalálkozónál. :)
#3
Silent Hills-ből lett Death Stranding aztán ennyi.
#2
Én már annak is örülnék,ha már 1 régi részt kiadnának Switchre.De jól mondod lassan már tényleg immunisak leszünk az SH hírekre,annyira rég történt bármi is.
#1
kiadnak egy uj erme gepet silent hill stilusban