Minden jól halad a Cyberpunk 2077 fejlesztésében

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 9.
  • Hír
Link másolása
A barátságtalan körülmények ellenére is, minden a tervezettek szerint halad a CD Projekt RED következő játékának a készületeiben. Örömteli hír ez, főleg annak tükrében, hogy mennyi más cím csúszik bizonytalan ideig manapság.

"A terveink nem változtak - teljes gőzzel haladunk a szeptemberi megjelenés irányába" - mondta Adam Kiciński, a CD Projekt vezérigazgatója. Kiciński szerint bőven van motiváció a csapatban a kialakult járványhelyzet ellenére is, és minden eszköz rendelkezésükre áll, hogy hatékonyan dolgozzanak otthonról a munkatársaik.

Anyagilag sem kell féltenünk a lengyel srácokat, hiszen a netflixes sorozat sikere kapcsán az új erőre kapott The Witcher 3-eladásokkal remek pénzügyi negyedévet zárhattak.

A fejlesztők már három hete dolgoznak egyébként ilyen körülmények között zavartalanul, így tehát joggal remélhetjük, hogy nem kell lemondanunk a szeptember 17-i megjelenésről sem, nem úgy, mint sok minden másról az elmúlt hetekben sajnos.

10.
10.
#9: Hülyeséget írtam, ps miatt jelentettek csúszást.Nem tudták rá normálisan megcsinálni.
7.
7.
6.
6.
Marcus88
#5: Ne zavarjon,hogy a kettő közt van 4 hónap!
És még ez sem biztos,sok minden változhat még addig.
5.
5.
georgie.70
Érdekes az itt dolgozó fejlesztők munkáját nem akadályozta a korona vírus úgy mint a L.O.U.II-n dolgozókét,biztos másik tér idő dimenzióban dolgoznak! Persze ez jó hír, de a másikon továbbra sem tudok túl jutni:(
3.
3.
GAMEROD
2 éve azt mondták hogy má' majdnem készen van.
2.
2.
Ati1975
Majd júniusban bejelentik hogy mégis csak csúszik mint mostanában minden.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...