Blizzard: mérlegeljük, mi legyen a BlizzConnal

  • Írta: gorien
  • 2020. április 10.
  • Rendezvény
Link másolása
Egyre-másra halasztják el vagy fújják le a játékos eseményeket, és még nem látni, mikor lesz vége a koronavírus-járványnak. A Blizzard azt írja, korai még biztosra mondani, mi lesz a novemberi BlizzCon sorsa, de több forgatókönyvvel is készülnek.

A koronavírus-járványt övező egészségügyi intézkedések és megfontolások keretében már több videojátékos eseményt is lemondtak, köztük az E3-at is, amelyről nemrég derült ki, hogy online sem lesz megtartva. Számos vállalat úgy döntött, hogy digitális térbe helyezi a bejelentéseit, a Microsoft például már elhatározta, hogy jövő nyárig minden eseményt online tart meg.

Noha a BlizzCon hagyományosan novemberi rendezvény, a Blizzard nevében arról számolt be Saralyn Smith executive producer, hogy mérlegelik, mi legyen a sorsa. Smith hangsúlyozza, hogy reménykednek, őszre visszaáll minden a régi kerékvágásba, és még túl korai megmondani, lesz-e BlizzCon, de jelenleg is több forgatókönyvet készítenek elő.

A végleges döntés még hónapokba telhet, írja, de a dolgozóik és a rajongóik egészsége az elsődleges számukra, ezért időben tájékoztatást kapunk majd. Jelenleg a terveket véglegesítik azt illetően, milyen élményt is nyújthatnak a játékosoknak.

Ahogy más cégek terveiből látszik, ha végül mégsem találkozhatnak a rajongók az Anaheim Convention Centerben, az még nem azt jelenti, hogy semmilyen formában nem lesz BlizzCon. A legvalószínűbb, hogy ezt is internetre költöztetik, elvégre a Blizzard rendre itt szokta bejelenteni legnagyobb újdonságait.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...