Final Fantasy VII Remake - jövőre jöhet a PC-port?

  • Írta: szlav
  • 2020. április 10.
  • Hír
Link másolása
A Final Fantasy VII Remake legújabb előzetese gyakorlatilag megerősítette a PC-s kiadás létezését. Jól tudjuk, hogy egy évig PlayStation 4-exkluzivitást élvez a játék, később azonban Cloud legendás kalandja ellátogathat a számítógépre is.

Hosszas várakozást követően ma végre megérkezett a Final Fantasy VII felújított változata, melyet egy éven keresztül kizárólag PlayStation-konzolon játszhatunk majd. A Square és a Sony jövő év áprilisáig tartó szerződése azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a játék végleg megragad egy platformon. Ezt bizonyítja a játék utolsó előzetese is, amely gyakorlatilag megerősíti a PC-s verzió létezését.

Nem kell nagy detektívnek lennünk ahhoz, hogy a videó elején látható játékmenet felvétele alatt kiszúrjuk a "Gameplay captured on PC" feliratot. Természetesen korai lenne egyből a konklúzióhoz ugranunk: nyilvánvaló, hogy elméletileg minden videojáték létezik PC-n, hiszen a fejlesztők ott készítik azokat, de biztató előjelnek mindenképp elkönyvelhetjük a látottakat. Az eredeti, 1997-es játék egyébként szintén egy évvel később költözött PlayStationről PC-re, úgyhogy egy 2021-es PC-s port egész költőinek hatna.

31.
31.
CitromH
#23: Szerintem meg az. A szövegértési gondok könyvek olvasásával javíthatóak.
29.
29.
Ooorky
Nekem "szerencsére" Spoony elrontott minden Final Fantasy-t életem végéig, ezért nem tud érdekelni mennyire sz*r az aktuális rész.
23.
23.
#20: Nem, amit írsz az *nem* egyszerű. Igazából nem is értem ezt a mondatot.
20.
20.
CitromH
#19: Nem szeretnék egy évet várni rá, és nincs másik játék amivel játszanék konzolon mert akkora PCs vagyok. Ez ilyen rohadt egyszerű. :)
19.
19.
#17: Miért kéne megvenned PS-re és utána még kölcsönkérni hozzá egy gépet? Akkora PC-s vagy, hogy szerinted nincs másik játék a világon, amivel játszani tudnál? Kényszerít téged valaki is valamire? Ha PC-re akarod és nincs PC-re, akkor egyszerűen ne vedd meg a játékot és ez ilyen rohadt egyszerű. XD
17.
17.
CitromH
Ez, hogy a PC verzió csak egy év múlva jelenik meg egy vicc. Most vehetem meg PS-re, ahogy a XV-öt is. Na meg kérhetek jölcsön ismét egy gépet a játék erejéig. Miért nem lehet kiadni PCre is? Miért kell a fos grafikára rákényszeríteni az embert?
12.
12.
Onion
Azért kiváncsi leszek ps változatból mennyit fognak eladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...