Kiegészül a Vampire: Coteries of New York

Önállóan futtatható kiegészítővel bővül a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York, a Draw Distance vizuális novellája. Ha minden jól megy, az expanzió még idén megjelenik az összes fontosabb platformon.

Habár a Vampire: The Masquerade - Coteries of New York nem sikerült tökéletesen, arra kiválóan alkalmas volt a Draw Distance vizuális novellája, hogy az újoncok belekóstoljanak kicsit a World of Darkness világának hangulatába. A most bemutatott Vampire: The Masquerade - Shadows of New York ennek a játéknak lesz az önállóan is futtatható kiegészítője.

Ez azt jelenti, hogy a 2020 folyamán PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre megjelenő anyagot akkor is megvásárolhatjuk, ha a Coteries of New Yorkot kihagytuk, ráadásul az ígéretek szerint a története ekkor is tökéletesen élvezhető lesz. Ahogy a készítők fogalmaztak, míg a Coteries a világ bemutatására törekedett nagy vonalakban, a Shadows egy sokkal személyesebb sztorit mesél majd el: a főszereplőnk ezúttal a Lasombra-klán egyik tagja lesz.


 
2 komment - szólj hozzá!