Brit toplista: kapós a Final Fantasy VII Remake

Az Egyesült Királyságban továbbra is nőnek a dobozos játékeladások. A múlt héten a Final Fantasy VII remake-je tört az élre (minden szállítási gubanc ellenére), és a Nintendo játékai is kilőttek, miután a Switch egy időre újra kapható lett.
  • Írta: gorien

Kommentek

#15
#14: Hát igen bár én nem értem, hogy lett ez 100 giga xD. Lehet már rég kész a többi rész is csak azok is ilyen 100 gigák lettek és nem merték egybe kiadni mert nem férne el a ps4-en :D. A sorozatokkal nekem se lenne bajom, csak ahogy lentebb is írtam engem az zavar hogy egyenlőre még bizonytalan az, hogy mikor és mennyi folytatás fog jönni, hogy azok mivel lesznek kompatibilisek stb. Nem az lesz-e, hogy most 2 részt megveszel mondjuk ps4-re de a maradék 1-2 meg már csak ps5 lesz vagy mi ? :D
#14
#13: Egyrészt így is hatalmas lett maga ajaték marmint az adathordózó ha jól tudom nem is vírna többet másrészt en szeretem a sorozatokat :) akinek nem tetszik ne vegye van 100 masik :D

Köszi az infót.
#13
#12: Az általános fanyalgás az, hogy ez csak a Midgard történetet dolgozza fel, tehát kb a legelejét az alap sztorinak. Ugye az alapjáték az kb 38 óra alsó hangon, és ennek az első 4-5 órája Midgard. És nem tudjuk, hogy hogyan terveznek tovább de nagyon messze a vége mert a stúdió is mondta, hogy ők se tudják, hogy mennyi rész lesz mire a teljes történetet remake-elik. A 2. rész már készül szóval majd ha az kijött utána okosabbak leszünk.
A mélyebb fanyalgás meg az, hogy sokan nehezményezik azt, hogy behoztak olyan dolgot ami nem illik bele szerintük a játék világába. Az megint más kérdés, hogy ezzel a későbbiekben mihez kezdenek majd.
#12
#9: +1 szeptemberig varnom kell vele de tetszikxamit írtál. Azt esetleg el tudod mkndani mi a fanyalgas a sztirival? En megjelenes pillanatában jatszottam vele akkor még döcögö angollal utanna 3 évre rá és a legtöbb ff megvolt de ennek volt az egyik legjobb a története epic erőteljes ... .
#11
#9: +1 szeptemberig varnom kell vele de tetszikxamit írtál. Azt esetleg el tudod mkndani mi a fanyalgas a sztirival? En megjelenes pillanatában jatszottam vele akkor még döcögö angollal utanna 3 évre rá és a legtöbb ff megvolt de ennek volt az egyik legjobb a története epic erőteljes ... .
#10
#8: Spoiler nélkül annyit mondanék hogy igen is meg nem is :D Tettek bele bővítést ami szerintem nem illik bele de mivel ki kellett tolni a játékidőt így muszáj volt gondolom. Nincs vele komolyabb baj csak én úgy látom hogy kicsit elüt a játék természetétől. Kicsit olyan mintha Kingdom Hearts-olni akarták volna a játékot XD. Aztán majd ha a remake is teljes lesz akkor majd kiderül hogy kezdenek-e ezzel valamit vagy sem.
#9
Én teljesen odáig vagyok ezért a játékérét ...alapvetően persze imádom a jrpg-ketde itt ugye az egyik legjobb játék kapott remake-t....engem már ott megvettek ahogy Aerith ránézz Cloud-ra első találkozásuknál...aki nem volt ott 97-ben és nem igazi fan az lehet nem érzi át úgy ezt mint én és sok rajongó.Szerintem jogosak a pozitiv kritikák és akik fanyalognak azoknak tényleg semmi se jó...ha túl sok változás az a baj ,ha túl kevés az a baj...én azt mondom hála Istennek az alaphangulatot meghagyták....nem nyugatiasitották,nem csináltak belőle "Midgar GTA/AC" játékot szerencsére, viszont kellően meg is újították a játékmenetet ami teljesen egészében megfelel 2020 trendjének,de szerencsére nem lett egy sima hack n slash...
Ez egy remekül sikerült játék ! Visszahozta számomra azt amit 97-ben éreztem ...
#8
#4: Miért mi a baj a sztorival az 99%ban a régi nem ?
#7
#5: Jó kérdés, én titkon abban reménykedem, hogy anyagilag annyira nem lesz sikeres az első rész és mivel a part 2 már készül így hátha abban letudják a maradékot vagy maximum még majd utána 1 részben. Az lenne a kínos, hogy mivel ez a 7. rész, 7 részre osztanák fel XD.

azureknight0715- Akkor ennyi erővel te is bekaphatod hogy csak úgy mindent lenyelsz :D De amúgy azért nem tetszik sok embernek mert a fene se tudja mikor lesz kész az egész. Nyakunkon a ps5 és ki tudja mire a végére érnek hogy mivel lesz majd kompatibilis a többi rész. A következő még biztos elfut ps4-en de az utána lévő? Annyira homályos az egész hogy szerintem inkább aggasztó mint reményt keltő. Ez is meddig készült, aminek nem tudjuk az okát vagy a hátterét, ráadásul a Square Enix is elismerte hogy fogalmuk sincs mennyi részben gondolkoznak. Nem vitatom azt, hogy tényleg nagyon minőségi lett már ez az első etap is de a jövője a folytatásnak túlságosan ködös szerintem. Ha úgy mondták volna, hogy jön még 2 rész 4 éven belül és teljes lesz a játék akkor azzal ki lennék békülve. De így... most akkor lesz x részed ps4-re és x részed majd ps5-re ? Tök zavaros és homályos az egész, ráadásul simán benne van elkaszálják az egészet. Az FF XV 2. season pass-át is lazán kukázták pedig azzal aztán negyed annyi munka nem lett volna mint az FF7 remake-el. És így biztos pont nélkül persze hogy sokan elégedetlenek. Viszont ha valaki akkora balfék volt hogy vakon megvette és azt hitte a teljes játék lesz az meg is érdemli, mert nem egyszer elmondták, hogy ez csak az első rész. Már akkor leközölték mikor kb bejelentették a remake-t, szóval aki csak így ez miatt húzza le az tényleg hülye :D
#6
Igen ez szar játèk mert feldarabolták.. ezt hallom folyamatosan nem 1 embertől. Már dögunalmas... Ha nem tetszik nyugodtan lehet játszani az alap játèkkal. Èn úgy gondolom hogy aki anó szerette ezt a rèszt ès nem akad fel olyan hülyesègeket hogy több rèszletben kapjuk meg DE azt úgy hogy azok is kellően hosszúak az egyik legjobb játèk lesz amivel játszottak. Lassan meg van a 50 órám benne ès mèg mindig nem jutottam a vègère. Ezt hívják igazán Remakenek. A fanyalgók meg bekaphatják nekem ez a vèlemènyem :D
#4
#3: Fanyalgók lesznek de ennél jogosan fanyalognak sokan. Jó remake lett de azért bőven vannak hibái is. Történet szinten is meg technikai fronton is. A sztorival nekem sincs akkora bajom (bár vannak furcsaságai) de, kivárom hogy a teljes történet végére mi lesz majd. Remélem hamarabb jön majd a folytatás.
#2
#1: Ezzel az acc-al csodálkoztam is volna, ha nem ezt mondod.
#1
Teljesen megérdemelt !
Példás minőségű remake .imádom minden percét !