Remnant: From the Ashes - DLC a láthatáron

  • Írta: gorien
  • 2020. április 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Swamps of Corsus elnevezésű DLC-vel bővíti a Gunfire Games a Remnant világát. Az új küldetések és felszerelések mellett egy Survival játékmódot is kapunk, viszont a kiegészítő előbb jut el a PC-sekhez, mint a konzolosokhoz.

A Gunfire Games tavaly bizonyította, hogy nem hamvában halt ötlet a „Dark Souls puskákkal”, amikor leszállította nekünk a Remnant: From the Ashest. Április végén pedig tovább bővül a játék világa, mert - ahogy megígérték még az ősszel - jön a Swamps of Corsus kiegészítő. Egy rövid ízelítőt is kaptunk az új bejelentés mellé.

A fejlesztők azt ígérik, a Swamp of Corsus csak még halálosabbá teszi a játékot. Azon túl, hogy számos új történeti tartalmat kapunk questek és eventek formájában, új fegyverek, páncélok és képességek várnak ránk. Továbbá bekerül a játékba a Survival játékmód: ez egy újfajta roguelike élmény lesz, amelyben egyetlen pisztollyal és némi kacattal felszerelve kell nekivágnunk a szörnyeknek. A játékmódot kipróbálók véletlenszerűen utaznak majd a különböző régiókba, hogy ott legendás nyereményeket gyűjtsenek be, vagy otthagyják a fogukat.

A Remnant: From the Ashes DLC-je április 28-án lesz elérhető PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en azonban még várni kell rá, egyelőre nem tudni, meddig.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...