Zenedoboz jár a Desperados III gyűjtői kiadásához

  • Írta: gorien
  • 2020. április 15.
  • Hír
Link másolása
A Mimimi Games nem aprózza el a Desperados III gyűjtői kiadását. A Season Pass mellett öt, a játék főbb szereplőit ábrázoló szobrocska is jár a csomaghoz, amelyek talapzata ráadásul egy zenedoboz, ami a soundtrack egyik dalát játssza.

Sokféle, kiemelkedő vagy kiemelkedően furcsa ajándékot láttunk már a legkülönfélébb videojátékok gyűjtői kiadása mellé csomagolva. A legtöbb fejlesztő megáll a concept art-gyűjteménynél és a zenei CD-nél, esetleg hozzácsapják valamelyik szereplő miniatűr szobrát, de az általános felhozatal ilyesmi szokott lenni. Miniszobrokat a Desperados III gyűjtői kiadásában is találunk, ám ezek talapzata egy zenedoboz lesz.

A Collector's Edition 110 vagy 120 dollárt kóstál platformtól függően, és egy különleges dobozban érkezik meg az előrendelőihez. A tartalma az említett, 15 centiméter magas szobrok és a zenedoboz mellett nyolc képeslap, egy concept art-könyv, egy zenei lemez, valamint a Season Pass, ami legalább három sztoriküldetést biztosan magába foglal.

Pontos dátumunk még nincs a megjelenéshez, de a Desperados III-at 2020 nyarára várhatjuk, az ígért sztori-DLC-ket pedig ez után. Sirdani nemrég tett egy próbakört a játékkal, ott elolvashatjátok, milyen véleménnyel volt róla.

1.
1.
Daniel21
Egy elegáns és tartalmas gyűjtői kiadás, amit minden Desperados rajongó, kötelességének fogja venni hogy be szerezhessen egyet a polcra! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...