Nintendo Switchre látogat a World War Z

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A World War Z óriási siker volt a Saber Interactive számára, ezek után nem meglepő, hogy készül hozzá a Nintendo Switch-változat, és érkezik a minden jóval megtömött Game of the Year Edition is.

A Saber Interactive bejelentette, hogy május 5-én érkezik a World War Z: Game of the Year Edition, amely magába foglalja az összes eddig megjelent DLC-t, ezenkívül új fegyver- és karaktercsomagokat hoz magával, valamint három új, Marseille-ben játszódó PvE-epizódot is ígér - az alábbi videó ebből ad egy kis ízelítőt.

A csomagért PS4-en és Xbox One-on 50, az Epic Games Store-os kiadásért pedig 45 dollárt kell kifizetni - a játékról írt tesztünket itt olvashatjátok el újra, ha kimaradt volna. A készítők emellett elárulták, hogy már készül a Nintendo Switchre szánt változat is, erről viszont még nem árultak el részleteket.

A Saber vezérigazgatója, Matt Karch az amerikai IGN-nek mondta el, hogy a World War Z óriási siker volt, több mint 10 millió regisztrált felhasználójuk van, egy időben pedig rendre több tízezer játékos játszik a programmal. Az Epic Games Store március végén ingyenesen letölthetővé tette a játékot, ami szintén remekül sült el: az Epic szerint ez volt az eddigi legnépszerűbb akciójuk, az ingyenes hét alatt 9,9 millió játékos adta a fiókjához a címet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...