Mégsem jönnek PC-re ezek a PS-exkluzív címek

Tegnap a késői órákban kapott szárnyra a pletyka, hogy több PlayStation-exkluzív játék is ellátogathat PC-re. Azonban most úgy tűnik, ha ez így is lesz a jövőben, annak a hivatalos bejelentésére egyelőre még várnunk kell.

Az Amazon France oldalán indult el tegnap este a bizarr történet, ahol olyan PS4-exkluzív címek mellett jelent meg a francia tudás nélkül is értelmezhető "plate-forme: Windows" felirat, mint például a Days Gone.

A sor itt nem állt meg, hasonlót lehetett látni a Gran Turismo Sport, az Uncharted: The Nathan Drake Collection, a Persona 5 Royal, a Bloodborne, de még a ki tudja mikor érkező The Last of Us: Part II mellett is. A Horizon: Zero Dawn és Death Stranding nemrég bejelentett PC-s verziói (amelyek változatlanul készülőfélben vannak) természetesen jó okot adtak a gyanakodásra, hogy a hír akár igaz is lehet. Azonban először a Sega a Persona 5 Royal esetében, majd a Sony az összes többi játékkal kapcsolatban nyilatkozta azt, hogy hiba történt, és nem tervezik a fent említett címek számítógépes kiadásait.

A történet itt még nem ért végett, ugyanis nem sokkal később az oldalon a PS-címek mellett megjelent a PC-s Super Mario Odyssey is, amiről gondolom, mondanom sem kell (hiszen mégiscsak a Nintendóról beszélünk...), hogy szintén tévedésből került fel. 

Szóval ha jönnek is ezek a játékok valamikor PC-re, azoknak a hivatalos bejelentésére még várnunk kell, és egyelőre ignoráljuk az Amazon France téves szivárogtatását.

23 komment - szólj hozzá!