PS4-re jön a Star Wars: Episode I Racer

Nem tudom, ki számított rá, de itt van: húsz év után újra a fogatok nyergébe pattanhatunk az Episode I Racerrel, ezúttal PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. A frissített (de nem remasterelt!) változatért az Aspyr felel.
  • Írta: gorien

Kommentek

#15
#3: A republic commando jo.
Es a jedi knight-bol meg nyomhatnanak egy remaster mondjuk min. Unreale 3-al.
Azzal meg emesztheto lenne.
#14
#12: Ha neked akkor sem tetszett, az egy teljesen más történet, és érthető, de ez a "mai szemmel egy retek" kifejezés továbbra sem állja meg a helyét. Ennyiből mai szemmel a Mass Effect első része egy retek, mert hát milyen szar harcrendszer van már bent, meg ugyanolyan bolygókon kell grasszálni újra meg újra. De a GTA Vice City is egy retek, mert milyen kicsi már a térkép, meg nincs fedezékrendszer sem, meg a flintákat sem lehet tuningolni. És a Witcher is egy retek, mert csak egy gombot kell nyomni a harcnál, meg minden házba belépve tölt, és még a dialógusok sem filmszerűek. Napestig folytathatnám a sort, de remélem érted mire akarok kilyukadni:)
#13
Én imádtam nagyon !!!!
#11
#2: Teljesen egyetértek. Nekem sincs bika gépem, de konzolon ezeket rémálom játszani.
#10
A Racer Revenge ha jól emlékszem már egy ideje kint van PS4-en.
#9
#7: Régen is voltak régi játékok.
#8
#5: nekem a Jedi Outcast az egyik kedvenc SW játékom, szerintem a maga korában nagyon király volt, kihozta, amit a Quake 3 engineből ki lehetett akkoriban, a sztorit is nagyon szerettem. Valóban célszerű keresni valami modern gépen működő verziót, az irányítása tényleg billentyűre és egérre van kitalálva.
#7
Emlékszem pár éve (már akkor is gamer voltam) még úgy volt, hogy mindig új játékok jelentek meg. Mára már csak a régiek jelennek meg.
#6
#5: A Pod Racert sem szabad Switchre venni, a képek alapján az úgy néz ki, mintha egy sose létezett Ps1-es verzió portja lenne.
#5
Uhh, köszi a figyelmeztetést srácok, akkor nem adok rá pénzt, ha sz@r lett a port:O Flash, ma leszarozni egy 15-20 éves címet eléggé anakronizmus, hisz lehet, hogy nem felelnek meg a mai sztenderdeknek, lévén fejlődik, változik a világ, de a maga korában pl. az Outcast egy kiváló cím volt elvileg, ezért is akarnám beszerezni most, mert akkor még nagyon nehéznek tartottam. A Jedi Academy-t viszont vagy 6x végigvittem, és máig az egyik kedvenc SW játékom. A sanyikatarzan által említett KotOR pedig A kedvenc játékom, nem SW-n belül, hanem úgy általánosságban. Kb. 13x vittem végig, a 2-t pedig 8x, és biztos vagyok benne, hogy ha most elkezdeném (tervezem beszerezni androidra, ha már van tablet), ugyanúgy élvezném, mint akkor, hiába szállt el felette az idő.
#4
#3: A nosztalgia miatt játszanak vele és veszik meg. A történeten kívül mára a Kotor is egy kalap szarnak tűnik. Másrészt abban egyetértek, hogy játszhatatlan konzolon, legalább billentyű egér támogatást adhattak volna, ráadásul drágán is árulják.
#2
#1: A jedi outcastal ovatosan.
Switchre vettem meg es valami kotvany munka.
A 16:9 valami vicc benne.
A gameplay meg full eger bill kombora van meg kitalalva.
Gondolom ps-en is uez. a helyzet.
Csak lehuzas.
Ha van valami "otvar" pc otthon inkabb arra rakd fel az eredeti outcastet .
Jobban jarsz.
#1
Istenem de imádtam annó:) ebből nagyon szívesen megnéznék egy remake-et, monjuk a Criterion gondozásában, de így is be fogom szerezni PS4-re, a 2 Jedi knightal egyetben:)