Itt az Observer: System Redux bemutatkozóvideója

  • Írta: gorien
  • 2020. április 17.
  • Videó
Link másolása
A bejelentés alapján most már végképp egyértelmű, ha a cím nem volt eddig is árulkodó: a System Redux nem a 2017-es játék folytatása, hanem az újgenerációs remasterje. De a friss vizualitáson túl részben új történetet is ígérnek a készítők.

Nemrég egy rövid teaser videóval hallatott magáról az Observer: System Redux, ám már akkor is úgy sejtettük, hogy nem a 2017-es Observer sokat pletykált folytatásáról van szó. A cím is elég egyértelmű, de a hivatalos bejelentés még inkább tisztázza: a System Redux a cyberpunk játék felújítása lesz, nem a tényleges második része. Ugyanakkor a vizuális frissítésen túl a játékélményt és a sztorit is újraszabták, így egy eddig nem ismert összhatást ígérnek.

Az Observer: System Redux 2084-ben játszódik, egy olyan sötét jövőben, ahol a kibernetikus bővítésekkel élő embereket letarolta egy digitális járvány, aztán pedig háború borította lángba a világot. Mi egy, a címben is szereplő Observert alakítunk, akiknek az a dolga, hogy a gyanúsítottjai elméjének mélyére is behatoljon, ha kell.

A játékot karácsony tájékán várhatjuk, a készítők az újgenerációs konzolokat vették célba vele. Érdekesség: a System Redux volt a Szárnyas fejvadászból és megannyi más alkotásból ismert, 2019-ben elhunyt Rutger Hauer egyik utolsó szinkronszerepe. 

6.
6.
pityke0211
Remélem az eredeti tulajdonosai ingyen megkapják...
5.
5.
zozo76hun
en addig birtam mig a lezart emeletes hazban kellett kolbaszolni. de amikor mar a halottak agyaban kellett csaszkalni, azt ruhheltem. csak tul akartam rajta lenni. aze' mondjuk ketszer vegigvittem... :)
3.
3.
Ganzer
Ok, akkor ez engem nem érint, majd a folytatás (ha lesz).
1.
1.
hedzsooo
Az alapverzió is kurtajó, így nálam tuti vétel lesz! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...