Elfogadnád ezt a Death Stranding témájú kabátot?

Amennyiben te is első látásra beleszerettél ebbe a Death Stranding által ihletett kabátba, van számodra egy rossz hírem. Mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod. És itt most nagyon-nagyon mélyre gondolok.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
Igen elfogadnám. Aztán tovább is adnám jó pénzért.
#13
#12: Amúgy meg mit tudtam volna csinálni azzal a sok pénzzel?
#12
Akkor szerintetek hülyeség volt megvennem az összeset? De olyan MENŐ!
#11
Még a bethesda is csak 276$-t kért a fallout 76-os kabátért :-|
#10
1750? Azt hittem 170, habar az is k sok lenne. Mi hulye van :(
#6
#5: Egy bármilyen kabátért a világ minden táján sok az 1750€. Ha nem Magyarországon élsz, akkor is sok érte. Azért amúgy a minimálbér még a németeknél is 1200-1300 körül van. Ha fiatal vagy (mert csak akkor lehetsz akkora hülye, hogy akarsz egy ilyen kabátot), akkor ebből a minimálbérből tarthatsz fent egy lakást+kocsit is, meg még ugyan úgy enni kell külföldön is - hát biztos nem fogod ezt a kabátot megvenni.

Ha meg jól keresel és idősebb vagy és mondjuk van 10K a számládon, akkor meg nem fogod kiadni ezt a pénzt egy ilyen kabátra, mert pont azért van 10K-d, mert nem voltál olyan hülye és vettél egy ilyen kabátot.
#5
Nem kell hozzá gazdagnak lenni ha nem vagy Magyar.Csak itt számít soknak.
#4
A játékot imádtam, de ez :D végülis, akinek ennyi pénze van, mégis hülye, azt tegyen gazdaggá másokat is!
#3
sztem tök jó kezdeményezések ezek , h az ostoba de gazdag embereket egy kicsit megkurtítsa az élet. nincs ezzel semmi baj.
#1
Ilyen kek kabatot barhol veszel par ezer Ft-ert ozt raragasztasz egy kis sarga kockat :D Nevetseges az osszeg amit kernek tole!