Még létezik a System Shock 3, mondja az OtherSide

  • Írta: gorien
  • 2020. április 21.
  • Hír
Link másolása
A System Shock 3-ról régóta nem hallottunk semmit, vagy ha mégis, akkor sem jó hírt. A játékra váró rajongókat talán megnyugtatja a fejlesztők vérszegény reakciója, hogy a projekt még mindig fut, de ennél több infót most se reméljenek.

Még 2015-ben hallottunk legelőször arról, hogy a System Shock-sorozat újabb résszel bővül, egy vadiúj, a modern igényeknek teljesen megfelelő harmadik résszel. De hiába az olyan kezdeti jó hírek, minthogy az eredeti részek rendezője, Warren Spector is része a projektnek, az OtherSide Entertainment vállalkozásáról sokáig nem hallottunk. És ha hallottunk, akkor sem jókat.

Tavaly a System Shock 3 kiadójaként szereplő Starbreeze anyagi nehézségekbe ütközött, úgyhogy a játék kiadásának jogát visszaadta a fejlesztőknek. Két hónapja pedig arról szóltak a pletykák, hogy a játék mögött álló csapatot szélnek eresztették. Ezekre hivatalos válasz a fejlesztőcégtől nem érkezett, egészen mostanáig.

Walter Somol marketingelnök fórumbejegyzésben reagált egy egészen leheletnyit. „Még itt vagyunk” – üzeni a bejegyzés, amelyben leírja, hogy az új koncepciójuk jól halad, és egy menő, markáns dizájnt választottak a System Shock 3-nak, ami jól mutat az Unreal Engine 4-en.

Nos, ennyi, ez minden, amit jelenleg tudni lehet a System Shock 3-ról. Ha tényleg halad a projekt, remélhetőleg ennél többet is megosztanak majd velünk róla.

2.
2.
FekaFOB
Szóval itt is történt közben egy motorváltás, akárcsak a remakenél?
1.
1.
Extol
Ja, nem sok, de reménykedünk hogy huszon-akárhány év múlva majd csak jön már
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...