Próbaverziót kapott a The Division 2

Habár a Warlords of New York kiegészítő érkezése előtt rendkívül olcsón hozzá lehetett jutni a játékhoz, ha még mindig nem játszottál a The Division 2-vel, ajánljuk a figyelmedbe a most élesedett próbaverziót!

A minap élesedett a The Division 2 PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható próbaverziója, amivel nyolcórás ízelítőt kapunk a játékból - az egyedüli megkötés az, hogy legfeljebb a nyolcadik szintig fejlődhetünk benne.

A trial az Epic Games Store és a Uplay felületén is elérhető, konzolokon pedig arra kell figyelnünk, hogy PlayStation Plus-, illetve Xbox Live Gold-előfizetésre van szükségünk a futtatásához. Ha megtetszik a játék, az eredményeinket átvihetjük a teljes kiadásba a vásárlást követően, és néhányaknak ösztönző lehet, hogy a próbáért The Division 2 témájú Rainbow Six: Siege-tartalmak ütik a markunkat.

A The Division 2 persze kanyarban sincs egy vérkomoly Monopoly-csatához képest: a Ubisoft április 27-én, este 8 óráig ingyenesen játszhatóvá tette a Monopoly Plus PC-s változatát is. #otthonmaradás, már ha a családi béke kiállja a játék próbáját.

14 komment - szólj hozzá!