A Black Ops is soft rebootot kaphat?

Amennyiben hihetünk a pletykának, könnyen meglehet, hogy idén ősszel a Call of Duty: Black Ops is kapni fog egy, a Modern Warfare-hoz hasonló újradolgozást. A tavalyi rész sikerét tekintve, ez nem lenne akkora csoda.

A Call of Duty-rajongók idén különösen boldogok lehetnek, hiszen még alig járunk április végén, máris két "új" játékkal bővült a franchise a Warzone és a Modern Warfare 2 Remastered szerepében. Természetesen menetrendszerűen ősszel várható a következő teljes értékű rész is, ami ismét a hidegháborús időkbe kalauzolhat minket - legalábbis ha hihetünk a most felbukkant tweetnek.

Több forrás mellett a belsős infókkal bőségesen ellátott exkotakus újságíró, Jason Schreier is azt állítja, hogy a következő rész a Call of Duty: Vietnam alcímet viseli majd. A tavalyi Modern Warfare-reboot hatalmas sikere után egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Treyarch is újraindítaná Masonék kalandját, már csak a változatos körítés miatt is, hogy ne kapjanak a játékosok ismét túladagolást a modern hadviseléstől.

Persze, mint minden pletykát a hivatalos megerősítésig, ezt is kezeljétek fenntartásokkal, de addig is mondjátok el a kommentekben, hogy ti hallgatnátok-e újra egy vallatószékhez kötözve Hudson üvöltését arról, hogy mit jelentenek a számok?

4 komment - szólj hozzá!