4K-s képeken csodálhatjuk meg a PC-s Halo 2-t

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 22.
  • Képek
Link másolása
Jól halad a Halo: The Master Chief Collection PC-re való átköltöztetése, most épp a soron következő Halo 2: Anniversaryből kaptunk egy csokor szemkápráztató 4K-s képet.

Ígéretéhez hűen, rohamtempóban szállítja nekünk a 343 Industries PC-re a Halo-játékokat. A második rész béta tesztje nemrég indult el, most ebből érkezett egy nagy adag kép, tűéles, 4K felbontásban.

 
A screenshotokat egy Intel i9-9900K-s processzorral, 16 GB-nyi DDR4-es RAM-mal és egy NVIDIA RTX 2080 Ti videokártyával felszerelt gépen készítették. Pánikra nincs ok, ez természetesen nem a minimális gépigény, ugyanis ha a bal felső sarokra kukkantotok, akkor láthatjátok, hogy a GPU olyan 50 százalékos kihasználtság körüli értéket mutat, amiből arra következtethetünk, hogy a szerényebb kártyákkal rendelkező PC-knek sem lesz problémás futtatni a Halo 2-t.
 
 
4.
4.
delphijos
Lehet az én hülyeségem , de nekem nagyon steril ez a grafika. Nem arról van szó hogy ronda, csak túl erősen látszik hogy grafika ( bármilyen hülyén is hangzik, így érzem )
2.
2.
supair
Legendaryn nyomtam vegig az osszes Halot.
Zuzzad Cry.........amikor vegze ugy erzed megvaltottad a vilagot!:-)
1.
1.
crytek
Ez a játék csak abban jó, hogy rohadt nehéz max nehézségen és komoly taktikát tervezést igényel a hent... Kb az fpsek dark soulja ha lehet ilyen mondani.
Game passba az elsőnek estem így neki a hajóra feljutottam az elején azt ott game over.. A többiben meg normálon is olyan részek voltak, hogy azok maxon kegyetlen. Rendesen büszke lehet aki ezeket legendaryn letolja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...