Far Cry 3 - hamarosan viszontláthatjuk Vaast?

A pletykát nem más, mint a mindenki kedvenc gonoszát alakító színész, Michael Mando indította el egy Reddit AMA-beszélgetésben. Ebben a generációban már érkezett egy Far Cry 3: Classic Edition - akkor miről lehet szó?
  • Írta: Baloo

Kommentek

#14
#13: Az a helyzet, hogy a játékipar ma már semmi másról nem szól, csak visszahozásokról. Nem tudom, mennyire lesz jó vége.
#13
Már nem is emlékszek, nem kellett kinyírni a végén? Mert ha de, akkor sületlenség lenne visszahozni.
#11
Ahoz, hogy kedveld Vaas-t, mar az elso pillanttol kellett kedvelned. Engem mar anno a trailer megfogott. Pedig nem is o a "fo" mufti...Hoppa, spoiler XD
#10
#8: :D
#6
#4: Meg nem arról van szó, hogy valaki is azt állította volna, hogy Vaas minden idők legjobb boss-a. Spoiler: még csak nem is főboss, hanem játék közben meghal. De volt benne valami "eredeti" őrület, ahogy azt a szerepet játszotta és kvázi mindenki ismeri és emlékszik rá, ha másból nem, trailerből. Nagyon jól eltalált figura és minden jelenete abszolút best. Ezért nem értem, hogy a Flash miről beszél a 2-esben.

Nekem különben, ahogy Vaas meghalt, úgy a FC3 végigjátszásom is meghalt. Egy két küldetéssel túlmentem rajta, de annyira nem érdekelt már utána, hogy abszolút kilépés és játék törlés.
#5
#2 Did I ever tell you the definition of insanity?
#4
#2: Vaast 2012 óta "szeretik" az emberek. Hol volt még akkor a Nier Automata..
Egyébként szerintem is egy jól eltalált karakter, ritka volt a hasonló, pláne akkoriban.
#3
"sose érettem a rajongást ez a vaas körül, mi olyan nagy szám benne?"

https://youtu.be/vfGmzhVJVVI?t=351
#1
Eskü nem értem ezeket a megkérdőjelezéseket.
Sok remake / remasterednél ott vannak a "minek kell ez" emberkék. A melóba vajon te miért kapsz pénzt? Ez kb ugyanolyan kérdés. Újra kiadni/eladni valamit a legegyszerűbb. Far Cry 3 már öregnek számít ha jönne egy remastered simán eladnak megint pár milliót.