Call of Duty: Warzone - csalók vs. csalók

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 22.
  • Hír
Link másolása
Nincs is jobban gyűlölt dolog bármilyen multis összecsapás során a csalásnál. Az Infinity Ward is jól tudja ezt, és már gőzerővel dolgozik rajta, hogy a tisztességtelen előnyhöz jutókat méltó módon megjutalmazza.

Pár napja mi is beszámoltunk róla, hogy bannolások ide vagy oda, a Call of Duty: Warzone-t ellepték a PC-s hackerek. A konzolos játékosok ezt a cross-platform matchmaking opció kikapcsolásával próbálják enyhíteni egyelőre, azonban a fejlesztők is dolgoznak rajta, hogy megnehezítsék a csalók elszaporodását.

Hamarosan ugyanis a killcamen és spectator view-on keresztül is könnyen reportolhatjuk azokat, akik wallhacket, aimbotot és egyéb csalásokat alkalmaznak ellenünk. Talán még ennél is érdekesebb hír, hogy az Infinity Ward dolgozik egy rendszeren, aminek a segítségével, ha valakit csaláson kapnak, akkor azt a jövőben csak olyan lobbyba fogja a játék betenni, ahol hasonló tetteken ért zsiványok találhatóak, hadd boldogítsák ott egymást.

Sajnos több mint valószínű, hogy ez a megoldás sem fogja teljesen kigyomlálni a hackereket a Warzone-ból, de talán több kétes morálú embert elrettent majd a csalások megkörnyékezésétől.

16.
16.
adamsfamily
#15: Nyugodj meg,elhiszem.Én tavaly decemberben hagytam abba.
Állandóan jönnek-mennek a frissítések,de maga a játék egyre szarabb.
15.
15.
JohnSpartan
#13: Mi napi szinten találkoztunk már csalókkal... olyan vidik vannak a gépemen hogy nem hinnéd el.
Szerencsére már nem jàtszom azt a trágya dombot lassan már vagy 1 éve!
14.
14.
JohnSpartan
#11: Én nem hinném hogy az a minimális aim assist ami van a játékban felvehetné a versenyt egy egér + bill kombóval... amúgy én azt is kivenném belőle mert baromi zavaró tud lenni. A másik, ha most leülnék 1 évet játszani egérrel és utánna 1 évet konzollal és néznék egy statisztikàt brutális szakadék lenne a 2 között.
13.
13.
adamsfamily
#9: A R6 szerintem 1,5-2 évvel ezelőtt abszolút egy pöcegödör lett ilyen téren.
Heti szinten legalább 1 csaló csapatot mindig sikerült kifogni.
Volt olyan görény,aki a fejére rakta a hordozható fedezéket és nem lehetett fejbe lőni,vagy drónozás közben rádobta a túszra Lesion tüskéjét és mire elindult a kör már meg is nyerték valami bug miatt.
12.
12.
ssemtexx
Remélem dolgoznak olyasmin is ami majd megvéd ami bünteti azokat akik amint bekapcsolódnak a játékba, one man show-ra kapcsolnak, meghalnak és kilépnek a gamebol. Az ilyenek totál elrontják a játékot és az élvezetét a csapatjátéknak. Megkellene oldani úgy, ha valaki a játék bekapcsolása után 5 percen belül kilép a játékból, kapjon 15p bant a játékeresésre.
11.
11.
#9: En nem csalo, jatekot vasarlo normal pc-s gamerkent ps-es csapattal jatszok warzone-t es igazabol neha meg oket erzem elonyben az enyhe aim assist miatt amijuk van, siman nem latszik h eger billel tolom, es nem vagyok total noob bar esportolo se nyilvan. Bar meg nem lattam szemely szerint csalast, killcamben, stb, de lehet siman volt elsp helyen amikor mi meg nem ott voltunk, fene tudja...
10.
10.
happy1818
#1: hát barátocskám hid el nekem hogy nem 40 éves emberek csalnak, ha nem szaros 20 években járó emberkék!!!!!! ...én 33 vagyok és a barátaim játékban mind 30 tol 45 évig vagyunk, és az ideg esz meg minket amikor squadban az enemy be lagoltat vagy lehetetlen megölni öket !!!!!!!!!!!! ....minket is idegesit de nem idősek csalnak !!!!!!
9.
9.
JohnSpartan
Rengeteg mocsok, csaló, patkány, féregnyúlvánnyal hozott össze már a sors játékokban, főleg a közkedvelt R6-ot tudnám itt felhozni jó példának. Volt az az ominozus bug amikor a drónnal lőttek mindenkit agyon pl... nah ott annyira felbaszott már hogy tök mind1 hogy ellenfél vagy társ csinálta, vadásztam rájuk! Az eggyik csapattárs akit bedobott hozzánk meg is csinálta "vagyis akarta" mert ahogy megláttam mit akar már fordúltam is rá és repült a gránát a mocsok alá! De az volt a legviccesebb hogy ezután rám írt a patkány... - ezt miétt csináltam??? Röviden, tömören elmagyaráztam neki... - takarodj te patkány csaló! Azt még vissza írt...
- hogy miért??? Nah akkor repült a C4!

A COD-ban még nem találkoztam csalóval, vagy csak elsiklottam felette de adnám hogy ezeket a sok büdös mocskot egy pályára dobálja be! Stream-elhetnék is!!

A másik ami amúgy nem csalás de kibaszás a konzolosokkal az a retkes "crossplay". Nah aki azt kitalálta az sem játszott még PC-n és konzolon lövöldével! Minden eggyes meccs elött rákérdez ez is..." biztos nem akarod vissza állítani a cross playt?" Ha már be tudom állítani hogy nem.... nem akarok a PC-sek ellen játszani akkor mi a faszárt kérdezni meg újra és újra??? Nah màr most semmi bajom a PC-sekkel de ha már konzolon játszok akkor unfer ha valaki egérrel nyomja, ez vonatkozik azokra is akik konzolon egeret és billenytyűzetet használnak.
8.
8.
Guba32
Leszámítva pár régi rts-t csak konzolon játszottam mindig.Azt sem tudom,hogy kell csalni,meg azt sem,hogy ellenem csaltak e már.CoD-ozni azt nem szoktam, BF-eztem a BC 2,3-4gyel,WoT,Fifa,WoW,de nem tűnt fel semmi.Az inkább,hogy a játék csal...:))
7.
7.
r3dman
#1: Inkább a tizenéves hülyegyerekek akik nem tudnak játszani vagy nem képesek elviselni ha kilövik őket.Egy negyvenéves pali inkább kikapcsolódni ül le játszani és leszarja,hogy hányat öl meg hanyadik helyezést ér el.De a lényeg,hogy szégyen aki csaló.Értelme nincs az egésznek.Magát járatja le mert egy noob fasz.Én kinevetem őket.Amúgy se veszem komolyan a gamet.Szórakoztat és ennyi.
6.
6.
Extol
Én már leszoktam a multiról emiatt
5.
5.
Clayman
#2: Rosszul fogalmaztam, nem feltétel hogy 40 éves az illető (sőt), de 40 évesen otthon fog lakni még anyucinál. Ha bármilyen előnyei lennének a csalásnak akkor elítélném de legalább érteném az okát. Ezek a gyökerek semmi mást nem csinálnak csak mások játékélményét teszik tönkre. Egyébként én ezt az eye-tracker alkalmazást is elítélem, amit már több streamernél is láttam.
3.
3.
joshfeed
Az ilyen férgeket még az életből is kibannolnám vagy ajándékba küldenék neki a kliensen keresztül valami faxa kis zsarolóvírust :D
2.
2.
Guba32
#1: Elég szegényes a fantáziád,én egy 16 évest is el tudok képzelni.Fehéret,feketét,sárgát is.Akár még egy nagy szobában is.
1.
1.
Clayman
Felfogni nem bírom, mennyire egy szar embernek kell lenni, hogy csalásra kényszerüljön valaki ebben (vagy bármely más) a játékban. Csak olyan embereket tudok elképzelni ide, akik 40 évesen is a szülőknél laknak és egy kis szobában erre verik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...