A Battlefield V a nyáron utoljára frissül

  • Írta: gorien
  • 2020. április 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Battlefield V-tel a széria visszatért a gyökereihez, már ami a korszak kiválasztását illeti. A II. világháborús harcok azonban hamarosan végpontjukra érnek: a nyári frissítés után több nagy újdonsággal már ne számoljanak a rajongók.

A Battlefield V legutóbbi jelentősebb frissítése, az Into the Jungle, ismét a csendes-óceáni hadszíntérre kalauzolta a játékosokat, hogy dzsungelharcra invitálja őket. Április végével ez az event lejár, a DICE pedig a következő frissítésre koncentrál majd, amely egyúttal az utolsó is lesz, amit a Battlefield V kap.

A fejlesztők egy blogposztban írtak a terveikről, majd Twitteren egyértelműsítették, hogy jól értették a rajongók, újabb jelentős kiegészítés már nem érkezik a júniusi update után a játékba. Ennek a tartalma egyébként egyelőre még ismeretlen.

Habár a DICE ezután valószínűleg továbblép a következő játékára, a Battlefield V-öt sem hagyja teljesen magára. A júniusi frissítés után bevezetik a heti jutalmakat például (játékbéli valuta és Company Coinok formájában), hogy a játékosok továbbra is megvásárolhassák azokat a felszereléseket, amelyekről lemaradtak eddig. Emellett terveznek további eseményeket is, például a Throwback Thursdayst, ami több Battlefield-játékban is megjelenne. Pontosat ezekről a tervekről is később hallunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...