Kóstolj bele a Modern Warfare multijába!

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 24.
  • Akció
Link másolása
Ismét ingyenhétvégézik a Call of Duty: Modern Warfare, igaz, némi csavarral: ezúttal csak öt pályát próbálhatnak ki a játékosok, és mindezt a Call of Duty: Warzone kliensén keresztül tehetik meg.

A Call of Duty: Warzone-t mostanra több mint 50 millió játékos töltötte le, ezek után nem meglepő, hogy az Infinity Ward előszeretettel használja a játékot a Modern Warfare promózására. Láttunk már erre példát pár héttel ezelőtt, és ezen a hétvégén is különleges lehetőséggel készül a csapat a Warzone játékosai számára.

Április 27-ig ugyanis ismét ingyenhétvégézik a Call of Duty: Modern Warfare, méghozzá két érdekes csavarral: habár a játékosok úgy és addig fejlesztik magukat, ahogy és ameddig jól esik, mindössze öt pályán keresztül próbálgathatják a játékot, mindezt pedig a Warzone kliensén keresztül tehetik meg. Ez azt jelenti, ha újonc vagy, és nem is játszanál a battle royale-címmel, akkor is a Warzone-t keresd a Battle.net, a PlayStation Store és az Xbox Store felületén.

14.
14.
#9: Egyetertek, hogy borzalmasak a palyak, tegnap este ki is probaltam, bekempeltem egy hazba, lepcsohoz claymore, bumm, kozben kemp, aztan munition box, claymoret visszatolt, letesz valahova kozelbe utkozben, atfutok masik haz, bumm, care package, benne heli, kozben munition kigyulik claymore fel, letesz, bumm, mi a fasz, rohadt nyomorek multi ez!!
13.
13.
Ruvik
#11: Redditen volt erről szó párhelyen. Megvan nekik is a játék lemezen, de a multiplayer pénzt kér tőlük. Néhány azt írta reinstall volt a megoldás, másnak meg magától jó lett.
12.
12.
ollie92
#1: Pont, hogy mindenki rust, shipment es shoothouset akar tolni. Fasszopo IW pedig allandoan nyomja le az emberek torkan a sajat mapjait. Szerintem ebben a reszben toronymagasan a legszarabbak a mapok. Ami viszont a melypont az az SBMM. Aki kitalalta, az megerdenelne 3 ev gulagot.
11.
11.
Falcon
Nekem már el sem indul a játék x box on pedig a lemez a gépben van elinditom és a warzone ingyenes battlerolyal baromság jön be a modern warfare meg azt irja vegyem meg 17 ezerért ujra pedig a lemez a gépben van erre mi a megoldás ?
9.
9.
Lorthirash
Én is osztom a véleményét azoknak akik szerint a cod mw multija egy nagy szar, mert egyszerűen hulladékok a pályák, egyébként nagyon jó is lehetne.
Nem tudom megérteni miért kell erőltetni ezeket a 3 utas arena pályákat ahol nincs lehetőség helyzeti előnyt kialakítani.
Jót tenne a játéknak ha az összes cod4-es mapot illetve mw2-es mapot betennék.

A másik amit nem értek hogy miért szedik szét a mapokat külön játékmódokra, tdm.-ben pl csak kb 5 map ismétlődik, amit megint nem értek.

Szerintem amúgy a Warzone viszont jól sikerült azt szeretem is, azzal sok bajom nincs.
8.
8.
logic5
Na látom, itt is összegyűltek a szakértők... LOL
7.
7.
Ruvik
#6: CoD Mobile ugyanez, mindig van egy-két pálya aminek nagyobb az esélye időnként. Amikor 5x egymás után Summit van az sem véletlen. Amúgy bétáztam az MW-t, ez a realisztikus fps élmény nem passzol egy kicsit se a kis méretű pályákhoz úgyhogy megértelek.
6.
6.
Falcon
#5: Én is régi vagyok sok ezer orád cod multiztam a cod 4 ótta már akkor is utáltam órültem hogy soha többet nem látom öket erre csak a kicsi mappokat tolják persze negyed annyi vele a munka
5.
5.
Ruvik
Amúgy meg classic MW mappok. A régiek mjatt vannak a játékban.
4.
4.
r3dman
A shipmentet nem kell komolyan venni csak poénból van.Fejlődni meg ott lehet a legjobban.Ha valaki ilyenen felcseszi magát annak nem való a játék.Az alap mappok nagyon jók csak ezek az újak vannak összecsapva.Ötlettelenek.Én elvagyok az Mw-vel.Kimondottan tetszik.Nem kell mindenben a hibát keresni.Ennyi erővel bármilyen game-be bele lehetne kötni.Nem kötelező játszani vele.
3.
3.
Twitch Neemar
Jó lenne már most sok csalót ki rakni a játékból...
2.
2.
BockÚr
#1: A pályák nagy része (majdnem mind) egy rakás fos és most jöhet az új cod védőszentje de ez így van ezért is az egyik legutáltabb cod továbbá kétlem hogy a shipment és rust láttára mindenki kilép 2 pálya ahol normálisan lehet fejleszteni a fegyvereket nyilván káosz a shipment de legalább jön az xp egyébként a rust nem olyan rossz kifejezetten jó
1.
1.
Falcon
Szégyeljék magukat hogy ilyen játékot adtak ki egy összecsapot kupac sz...r vannak kis pályák ahol 8x jelentem meg és kaptam fejlővést 1mp alatt mert képes lerakni oda a masik játékos elé shipment rust nevet ha meglatják a játékosok mindenki kilép de ilyenekkel traktálnak minket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...