Ingyenes hosszú hétvégét tart az XCOM 2

  • Írta: szlav
  • 2020. április 25.
  • Akció
Link másolása
Megjelent az XCOM: Chimera Squad, így újra eljött a körökre osztott taktikázás ideje, de aki nem csapott le a sorozat mellékágára, az most elég időt kap arra, hogy végigjátssza annak előzményét PC-n vagy Xbox One-on.

Az XCOM: Chimera Squad minket is nagy meglepetésként ért, de szerencsére cseppet sem kellett csalódnunk benne. Mi biztos, hogy a következő néhány napot City 31 megmentésével töltjük majd, de időközben van egy jó hírünk azok számára is, akik még csak most ismerkednek a szériával. A Firaxis komoly leárazásokat tart az egész franchise-ra nézve, ezt pedig megfejelték egy jókora XCOM 2-próbakörrel is.

Ha tehát eddig kimaradt volna a játék, akkor Steamen vagy Xbox One-on érdemes letöltenetek az XCOM 2 alapváltozatát (sajnos a próbakör nem tartalmazza a War of the Chosent), így egészen jövő hét szerdáig, azaz április 29-ig nyüstölhetitek azt - ha belehúztok, akkor épp elegendő idő ez egy végigjátszásra.

7.
7.
CitromH
#6: Mert gondolom teljesen kívül esik az érdeklődési körén. Nekem is lehetne sorolni mindenféle szuper autóversenyes, vagy sportjátékok címeit, fogalmam sem lenne egyikről sem. Mondjuk nem is olvasok olyan híreket, és így, még véletlenül sem kommentelnék alá semmit sem.

Az XCOM mondjuk 25 éve fogalom, kb mint a Fifa széria, csak az egyik az jó játékot takar, a másik meg... ;)
6.
6.
#2: Hogy lehet nem hallani rola, ha csak veletlenul is nezel havonta valami gamer hiroldalt vagy porgetsz valami social hulyeseget amin legalabb 1 gamer valamit kovetsz? :-) Nem beszolas akart ez lenni csak erdekes :-)
5.
5.
Perseus84
#4: Igy van. Ajanlom elosszor az alapjatekot aztan elolrol a WotCH-t. Teljesen osszekuszalja az egeszet de amikor megolsz egyet Chosent attol nagyobb sikerelmenyt el se tudsz kepzelni. Brutalis gem.
4.
4.
vzoltan76
A War of the Chosen kiegészítő nagyon sokat hozzátesz az alap játékhoz,szerintem zseniális!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...