Sea of Thieves - így működik az Emissary-rendszer

  • Írta: szlav
  • 2020. április 25.
  • Letöltés
Link másolása
Mostantól mi is a kereskedelmi társaságok követeivé válhatunk, hála a Sea of Thieves legújabb frissítésének. A komoly jutalmakat ígérő megbízások azonban veszéllyel járnak, hiszen egy új, vérszomjas csoport ütötte fel a fejét a tengeren.

Élesedett a Sea of Thieves legújabb frissítése, a Ships of Fortune, amelyről már a legutóbbi Inside Xbox-adás során is hallhattunk egyet, s mást. Ismét egy igen tartalmas (és ingyenes!) csomagot kaptunk, amely ezúttal a rengeteg kozmetikai extra és új tennivalók közt teljesen átdolgozta a kereskedelmi társaságok rendszerét is.

Az Emissaries rendszere jórészt önmagáért beszél: mostantól bármely játék során elkötelezhetjük magunkat az egyik kereskedelmi társaság mellett, így azok nagyköveteiként különleges, specializált feladatokat teljesíthetünk. Ha elegendő munkát végeztünk az egyik csapat oldalán, akkor a társaságok egy extrán jól fizető misszióval és feloldható kozmetikai cuccokkal honorálják majd a kitartásunkat.

Igen ám, de nem árt nyitva tartani a szemünket, ugyanis a legújabb frakció, a The Reaper's Bones kimondottan arra ösztönzi a tagjait, hogy levadásszák a többi társaság játékosait. Szerencsére a térképen már messzebbről is kiszúrhatjuk a rossz szándékú kalózokat, de a sikeres fejvadászok idővel maguk is megkapják azt a képességet, amellyel szemmel tarthatják a pálya legmesszebb lévő hajóit is.

4.
4.
Trebor18
#1 Egyedül is el lehet lenni, de a legjobb többen. FB - on is van magyar csoport és discordon is. Sokan játsszák még.
Sok játék órát igényel mire bele jön az ember, de ha tudja mit hogy kell, nem lehet unatkozni benne.
#3
El menti a pénzt, skineket és a szintedet is. Mindent ami fontos.
A lootok nem maradnak meg,de ennek a játéknak nem is az a lényege. Sőt, jó hogy így lett ki találva, mert ez esetben nincs senkinek előnye. Ezért sem lehet jobb fegyvert szerezni, hanem csak skinek vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...