Jöhet a Horizon: Zero Dawn-trilógia?

  • Írta: gorien
  • 2020. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
A VGC belsős forrásai alapján már nagyban folynak a Horizon: Zero Dawn második részének munkálatai, ám ha az értesüléseik helyesek, nemcsak egy, de két folytatást is várhatunk a következő PlayStation-generációra.

Arra régóta lehetett számítani, hogy a 2017-es Horizon: Zero Dawn univerzumát a Guerrilla nem hagyja annyiban. Állítólag eleve olyan forgatókönyvet írtak hozzá, hogy több epizód is készülhessen, ha a Sony jóváhagyja. A játék népszerűségére nem lehet panasz, hiszen már 10 millió példányt adtak el belőle. A Horizon: Zero Dawnnak már készül a PC-s átirata, a történetet pedig a Titan Comics képregényeiben követhetjük tovább.

A VideoGamesChronicle értesülései szerint a Guerrilla nemcsak egy folytatáson dolgozik, amely a következő PlayStation-generációra készül, hanem trilógiává bővíti a sorozatot. Az újság forrásai azt mondják, a Horizon: Zero Dawn 2 munkálatai azonnal megkezdődtek, amint az első játék óriási sikernek bizonyult. A folytatás sokkal nagyobbnak ígérkezik elődjénél, már ami a bejárható világot illeti, illetve co-opot is terveztek bele – bár azt megjegyzi a magazin, hogy erről nem tudni, még mindig tervben van-e.

Ha a híresztelések igazak, akkor a PlayStation 5-re nemcsak egy, de két Horizon: Zero Dawnt is várhatunk. A konzol új kontrollerének bemutatójakor külön kiemelték, hogy az új ravaszoknak hála sosem tapasztalt élmény lesz felhúzni egy íjat, és lehet, hogy azzal épp Aloy kalandjaira utaltak.

37.
37.
Serovics
#20: Én is pont így voltam vele,Meg sem vettem, mondván ugyanakkor játszódik mint az Origins,mi újat tudnak? Még a free hétvégén megvettem,azóta le sem raktam! 123 óra van benne 49% és Atlantiszba be se mentem még!
36.
36.
Serovics
#7: Akkor nem játszottál Falloutokkal,vagy Dark Soulsokkal!
35.
35.
Codehook1337
#34: Soot wowba a mainemen tobb mint egy ev volt a jatekido :D de abbol tuti sokat voktam afk
34.
34.
Codehook1337
Nekem cod4be 5000+ oram volt :Ddd igaz evekig nem jatszottam mas jatekkal szoval az a 380 ora nem is sok :D
33.
33.
Őrnagy
#32: Köszi, nem ismertem a szót. Én meg azt hittem, elírás :D
32.
32.
#31: Balaton környékéről származó helyi kifejezés - nagy szemekkel pislogni-ámulni, esetleg tátott szájjal, ilyesmi.
29.
29.
DragonBleacPiece
nekem az a bajom a horizonnal, hogy a végtelenségig el tudok gurulni az ellenfelek elől, és nincs stamina korlát hogy ezt ne tudjam megtenni. az íjászat az tetszik, kielégítő szétlőni a mobok sárga izéjét, de a közelharc borzalmas és frusztráló, és bár open world, de mégse lehet benne felmászni sehova, csak gagyin az ugrálást folyamatosan nyomva felbugolni helyekre. :D szóval olyan érzésem van mintha egy csapdába esett kisegér lennék a játéktérben
26.
26.
Kisjack241
Nekem is 200+óra van benne, mert ahoz hogy megnyiljon a legnehezebb fokozat, végig kell tolni hardon és hard+-on. Utána megnyílik az ultra hard es az ultra hard+. Szóval hogy az meglegyen, 4x kell végigjátszani. De megéri, ultra hard nehézségen teljesen más játék, ott a játék elejen még 2-3 watcher is volt hogy lenyomott :D
22.
22.
Marcus88
Helyes jöhet a második rész.
Épp most olvasom,még ha csak pletyka is a Days Gone folytatását is hegesztgetik már.Mellette egy Spider Man 2 GOW 2,azért ez nem egy rossz négyes lenne!
21.
21.
Duken
#20: Látvány és hangulat tényleg ott van Hzd-ben! Csak hát ízlések és pofonok. Kinek mi jön be! Elkezdtem de nem húzott be majd még teszek vele egy próbát. Ettől még nem vitatom el a játék érdemeit. :o)
20.
20.
Anubis82
#10: Egyszer vittem végig.. de ez volt az első és utólsó platinám :D Azért lett ennyi mert nagyon sokszor megálltam csak fotózgatni, de talán fenn vannak a képek ps4-en a Horizon Zero Dawn [hungary] csoportban, ha jól írom, de rá találtok! :) Meg lopakodva, bújkálva cserkésztem be robotokat ! :D
Ez volt az egyetlen játék, ami ennyire bevonzott a világa ! Elképsztő a látvány és
a hangúlat! Azóta semmi nem fogott meg ! DE !!! Most jött újra ez az érzés az Assassin's Creed Odyssey után, mikor pár hete volt egy trial hétvége, és kitudtam próbálni, és megis vettem, mennyire szép és nem unalmas, meg is lepődtem :)( És az origins-is behúztam) mind kettő összes dlc-vel nagyon megérte.(Gold) Most egy darabig el leszek! ;)
17.
17.
Duken
#15: Egyetértek! Nem tudom mi a francnak ezt erőlteti a sony egy Bloodborne 2 helyett de bármi más exkluzív címe a sonynak jó lenne. Days Gone 2-nek is nagyon örülnék! :)
Gyönyörű a Hzd de hihetetlen generic a harcrendszer kb mint a Witcher 3-ban csak ott a sztori, a karakterek behúztak és a kedvenc játékom lett a generációban Bloodborne után. Hzd sztorija és a karakterei laposak ameddig eljutottam de mivel első próbálkozása volt a Guerilla games-nak azért szép eredmény de helyükben egy teljes értékű Killzone-t csinálnák. Fps játékokhoz értenek igazán. 2 rohadt jó volt és nekem a 3-dik része is tetszett. Főleg 3D-be még ma is üt. A sonynak amúgy a multiplayer játékokra is kéne gyúrnia a sztoris gamek mellett mert az hiánycikk náluk.
16.
16.
Yanez
15.
15.
Slik
engem sem fogott meg igy a credit utan 1 perccel mar torolve is volt
valahogy nem erdekelt semmi a fostoryn kivul
a nyilazast sem talaltak el ami a jatek lenyege lenne
a tomb raiderekben sokkal jobb volt
13.
13.
Cloudbreaker
#7: Érdekes nekem is pont 148 volt az Odyssey, dlc-vel együtt.. Igaz nagyon válogattam a mellékküldetések közt, mert ott aztán volt időhúzás rendesen
12.
12.
Cloudbreaker
#4: Hát nem emlékszem pontosan, de én kb ennyit raktam bele a Frozen Wilds-ba és még nem csináltam meg minden sidequest-et..
Egyébként én is kicsit már untam az alapjátékot, de elég más hangulatú a DLC, tényleg érdemes letolni ;)
10.
10.
csongor1996
#1: Ez a 320 óra több végigjátszást is takar? Vagy mit csináltál benne annyit? :D Valahogy nekem a horizon nem az a játék, amivel csak úgy játszogatnék még, miután kimaxoltam.
7.
7.
KopyAti
Nekem a rekordom az AC: Odyssey el volt 148 órával! 320 az tényleg brutál!
5.
5.
#1: Jó lehet, ha egy 20-40 órás játékkal elvan valaki 320 órát. Gondolom ebben az esetben megéri megvenni a DLC-t, ami 15-20 órás, ami azt jelenti, hogy akár 250 órát is kihozhatsz belőle...

...
4.
4.
Sandic1994
#2: Szépen ellent mondtunk egymásnak a játékidővel. Igaz, én csak olvastam róla, ha te kijátszottad, a te időd biztos reálisabb.
3.
3.
Sandic1994
#1: Nagyjából olyan 12-15 órát írnak rá, és azt mondják, van olyan jó a sztorija, mint az alapjátéké. Elvileg vannak benne új képességek, új robotdínók, amikkel kell küzdeni rendesen, mire lenyomod őket.
Én megmondom őszintén, mire befejeztem az alapjátékot, kicsit beleuntam az egészbe, és a DLC-hez már hozzá sem kezdtem, de már elég régóta parkolópályán van, lehet a közeljövőben nekikezdek annak is.
2.
2.
Cloudbreaker
#1: 320 óra, az nagyon bitang! Téged, nem kicsit húzott be a game ;)
Nagyon is megéri a DLC, kB olyan jó 25-30 óra, tartalmas, de kicsit másabb hangulat, a sztorihoz is hozzátesz szépen. Ha ennyire bejött az alapjáték akkor kötelező irodalom ;)
1.
1.
Anubis82
Én már nagyon várom.. bár sokaknak nem tetszik ez a vlilág, de engem beszippantott, és cirka 320 órám lett benne! Jah és a dlc még ki is maradt ebböl , azt amúgy érdemes megvenni? Kb hány órás a dlc, aki kitolta írhatna pár szót megéri e ? Nagyon köszi előre is! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...