Jöhet a Horizon: Zero Dawn-trilógia?

A VGC belsős forrásai alapján már nagyban folynak a Horizon: Zero Dawn második részének munkálatai, ám ha az értesüléseik helyesek, nemcsak egy, de két folytatást is várhatunk a következő PlayStation-generációra.
  • Írta: gorien

Kommentek

#38
Nekem ez, a TLoU és az Uncharted sorozat miatt lett végűl az XB mellé egy PS4Pro is és nagyon bejött a játék.
Annyira, hogy amikor kiadták a Complete Edition-t, akkor eladtam az alap játékot, letöröltem a mentést, és újra végigcsináltam az egészet a DLC-vel együtt.

Fantasztikus a történet és nagyon tudom ajánlani a DLC-t.
#37
#20: Én is pont így voltam vele,Meg sem vettem, mondván ugyanakkor játszódik mint az Origins,mi újat tudnak? Még a free hétvégén megvettem,azóta le sem raktam! 123 óra van benne 49% és Atlantiszba be se mentem még!
#36
#7: Akkor nem játszottál Falloutokkal,vagy Dark Soulsokkal!
#35
#34: Soot wowba a mainemen tobb mint egy ev volt a jatekido :D de abbol tuti sokat voktam afk
#34
Nekem cod4be 5000+ oram volt :Ddd igaz evekig nem jatszottam mas jatekkal szoval az a 380 ora nem is sok :D
#33
#32: Köszi, nem ismertem a szót. Én meg azt hittem, elírás :D
#32
#31: Balaton környékéről származó helyi kifejezés - nagy szemekkel pislogni-ámulni, esetleg tátott szájjal, ilyesmi.
#31
#14: Te, mi az a passogni? :)
Én a Horizonban a főküldetéseket csináltam meg, és ezzel befejeztem.
Tetszett, de ennyi elég volt. Azóta meg boxra váltottam, úgyhogy a következő részek biztosan kimaradnak.
Nem tudom, hány órát tettem bele, de max 50-re gondolok.
#30
#11: Wtf?!

Nalam az eddigi legtöbb órám a Witcher 3ban van, 180 órával. Utána a Gta online kovetkezik
#29
nekem az a bajom a horizonnal, hogy a végtelenségig el tudok gurulni az ellenfelek elől, és nincs stamina korlát hogy ezt ne tudjam megtenni. az íjászat az tetszik, kielégítő szétlőni a mobok sárga izéjét, de a közelharc borzalmas és frusztráló, és bár open world, de mégse lehet benne felmászni sehova, csak gagyin az ugrálást folyamatosan nyomva felbugolni helyekre. :D szóval olyan érzésem van mintha egy csapdába esett kisegér lennék a játéktérben
#28
#24: "Dobjanak be a nyitás közelébe egy Persona 6ot is és el van adva."

Ez azért elég általánosan hangzik. :) Gondoltam, hogy saját igényt fejezel ki amúgy, csak hát rá akartam világítani kicsit arra, hogy sajnos gazdasági szempontból sem egy reális forgatókönyv. Arról nem is beszélve, hogy nem az a játék, amivel lehet prezentálni a "szuper gyors ssd, ray tracing, 10tflops" maszlagokat.
#27
Tőlem jöhet, de úgyis PC-re fog érdekelelni, azért a pár játékért nem fogok konzolt venni, azt inkább upgradebe tolom, többet ér az annál.
#26
Nekem is 200+óra van benne, mert ahoz hogy megnyiljon a legnehezebb fokozat, végig kell tolni hardon és hard+-on. Utána megnyílik az ultra hard es az ultra hard+. Szóval hogy az meglegyen, 4x kell végigjátszani. De megéri, ultra hard nehézségen teljesen más játék, ott a játék elejen még 2-3 watcher is volt hogy lenyomott :D
#24
#23: Teljesen indokolt lenne, hogy egy 3-4 millió eladással bíró réteg jrpg folytatással jöjjenek és ne egy 10-11 milliós blockbuster játék folytatásával.
#22
Helyes jöhet a második rész.
Épp most olvasom,még ha csak pletyka is a Days Gone folytatását is hegesztgetik már.Mellette egy Spider Man 2 GOW 2,azért ez nem egy rossz négyes lenne!
#21
#20: Látvány és hangulat tényleg ott van Hzd-ben! Csak hát ízlések és pofonok. Kinek mi jön be! Elkezdtem de nem húzott be majd még teszek vele egy próbát. Ettől még nem vitatom el a játék érdemeit. :o)
#20
#10: Egyszer vittem végig.. de ez volt az első és utólsó platinám :D Azért lett ennyi mert nagyon sokszor megálltam csak fotózgatni, de talán fenn vannak a képek ps4-en a Horizon Zero Dawn [hungary] csoportban, ha jól írom, de rá találtok! :) Meg lopakodva, bújkálva cserkésztem be robotokat ! :D
Ez volt az egyetlen játék, ami ennyire bevonzott a világa ! Elképsztő a látvány és
a hangúlat! Azóta semmi nem fogott meg ! DE !!! Most jött újra ez az érzés az Assassin's Creed Odyssey után, mikor pár hete volt egy trial hétvége, és kitudtam próbálni, és megis vettem, mennyire szép és nem unalmas, meg is lepődtem :)( És az origins-is behúztam) mind kettő összes dlc-vel nagyon megérte.(Gold) Most egy darabig el leszek! ;)
#19
#18: Szia Nyarlako! :)