Ilyen Minecraft-várost sem látunk túl gyakran

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Vannak olyan Minecraft-játékosok, akik azzal foglalkoznak, hogy pénzért nagyon szép dolgokat építenek. Ez persze viccesnek tűnhet, de a Varuna csapat legújabb munkája a bizonyíték rá, hogy kőkemény melóról van szó.

A Varuna csapata megrendelésre készítette el az alábbi screenshotokon látható várost, amely egyébként az Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? című animében/mangában látható Orariót ábrázolja. A munka nem csak kívülről részletes, az összes épület kidolgozott beltérrel rendelkezik, a központi torony pedig olyan magas, hogy ennél magasabbat már nem lehet építeni a Minecraftben.

A város két hónapon át, napi 12 órán át készült, szóval valószínűleg nem aprópénzért vállalták be a srácok, és mivel nem lehet csak úgy letölteni, kénytelenek leszünk beérni a mellékelt látnivalókkal. Érdemes egyébként szétnézni a Varuna weboldalán, mert más látványos projektjeik is akadnak, sőt egy webshopjuk is van, ahol az egyszerűbb munkáikat magunk is megvásárolhatjuk - a legolcsóbb 7 dollárba kerül, a legdrágább pedig 50 dollárt kóstál.

 
4.
4.
delphijos
#3: “Ezt én 2nap alatt egyedül összerakom”

Persze, persze. Ezért érdemes volt regisztrálni, hogy ezt idehányd.
3.
3.
Alma9999
Annyira hülyék vagytok hogy az már fáj.
Ezt én 2nap alatt egyedül összerakom.
Keresseten rá arra hogy wordedit és alaposan ismerkedjetek meg vele és rájöttök majd hogy
vagy idiota agyhalottak építették meg az egészet valóban kockáról kockára vagy egy pici ésszel minimális munkával csak nagy felhajtást akartak kelteni.
2.
2.
VocaloidLover
Már csak Bell-kun és csapatq hiányzik.
1.
1.
Matt8888
Valóban szép alkotásokat csinálnak érdemes volt rájuk keresni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...