Csúszik a MechWarrior 5 kiegészítője

Az eredeti tervek szerint áprilisban kellett volna megjelennie, ehhez képest az év első felében már nem fogjuk megkapni a MechWarrior 5 kiegészítőjét. Cserébe viszont masszívabb tartalom vár ránk.

A Piranha Games még áprilisra ígérte az első MechWarrior 5-kiegészítő, a Heroes of the Inner Sphere megjelenését, később azonban elnapolták a premiert júniusra, a minap pedig bejelentették, hogy az év első felében valószínűleg már nem fogják tudni leszállítani a DLC-t. Az ok nem túl meglepő: a járvány miatt a csapat home office-ba kényszerült, és most nem halad úgy a munka, ahogy azt eredetileg tervezték.

Azért van pozitív oldala is a dolognak, a megnövekedett fejlesztési időnek hála extra tartalommal érkezik majd a csomag. A Heroes of the Inner Sphere-ben egy új kampányt játszhatunk végig akár úgy is, hogy az alapjátékot folytatjuk. A történet során új területekre látogathatunk el, új típusú küldetések várnak ránk, és persze egy sor új mechet vehetünk kezelésbe néhány új fegyver és felszerelés kíséretében. 

 
3 komment - szólj hozzá!