Csúszik a MechWarrior 5 kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2020. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Az eredeti tervek szerint áprilisban kellett volna megjelennie, ehhez képest az év első felében már nem fogjuk megkapni a MechWarrior 5 kiegészítőjét. Cserébe viszont masszívabb tartalom vár ránk.

A Piranha Games még áprilisra ígérte az első MechWarrior 5-kiegészítő, a Heroes of the Inner Sphere megjelenését, később azonban elnapolták a premiert júniusra, a minap pedig bejelentették, hogy az év első felében valószínűleg már nem fogják tudni leszállítani a DLC-t. Az ok nem túl meglepő: a járvány miatt a csapat home office-ba kényszerült, és most nem halad úgy a munka, ahogy azt eredetileg tervezték.

Azért van pozitív oldala is a dolognak, a megnövekedett fejlesztési időnek hála extra tartalommal érkezik majd a csomag. A Heroes of the Inner Sphere-ben egy új kampányt játszhatunk végig akár úgy is, hogy az alapjátékot folytatjuk. A történet során új területekre látogathatunk el, új típusú küldetések várnak ránk, és persze egy sor új mechet vehetünk kezelésbe néhány új fegyver és felszerelés kíséretében. 

 
3.
3.
#1: Nekem is ugy van, hogy amig nem jon Steamre vagy akar GOG-ra addig nem letezik, sajnalom, ruhellem az Epicet miota bezartak a Paragont. Meg Bethesdan is vettem valami szart (Rage 2), de Epicen soha :-)
2.
2.
Ooorky
Magát a világot szeretem, a terepasztalos játékot is, a pc-s stratégiákkal is elszöttyögök, még MWO-val is elvoltam másfél évig, de jó lenne végre egy olyan Battletech játék ami nem csak a Mech-ekről szól...

Egy Empire at War stílusú rts, vagy egy CoD szerű fps valamelyik nagy ház kommandósaival a főszerepben...
1.
1.
Stack
Csak ne lenne már Epic exclisive :(
Habár hogy ez miért tart vissza bármitől azt nem nagyon tudom megmagyarázni :-D
De valahogy a steam-es felület számomra az alap :-S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...