Egyre valószínűbb a PS5 májusi bemutatkozása

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
Korábban is hallhattunk már pletykákat arról, hogy a Sony májusban tervezi leleplezni az új generációs konzolját, most azonban újabb árulkodó kép került elő, ami ezt a teóriát erősíti tovább.

Egyre több jel utal arra, hogy májustól beindul a marketinggépezet, és szállingózni fognak a friss információk az új Xboxról és a PlayStation 5-ről is. Ezúttal a PlayStation UK Magazine volt kicsit türelmetlenebb a kelleténél.

Minden újságuk végén látható ugyanis egy kis ízelítő a következő havi lapból, és nincs ez másként most sem. A fentebb látható kép a június 2-án megjelenő számukra utal, így elég nehéz másra gondolni, minthogy legkésőbb május közepéig bemutatkozik a Sony új masinája, és vele együtt pár arra megjelenő játék.

A PlayStation UK Magazine a PlayStation egyik hivatalos újsága, így joggal bízhatunk benne, hogy a forrásaik hitelesek.

10.
10.
Ati1975
Oldman.
Amit írtál csak részben igaz de 550 eurós árra még rájön a 27% áf is a boltok nyeresége. Akkor már mindjárt nem 200 ezer ha nem inkább 240-250 ezer lesz az ára.
8.
8.
Ati1975
Nem véletlenül írtam azt a 200-250 ezret (konzolboltban dolgozom).
6.
6.
Ruvik
#5: Max 180e HUF, ennél többért már tudják hogy sokan elállnának a vásárlástól. Idehaza legalábbis.
5.
5.
Ati1975
Náluk lesz vagy 200-250 ezer jó Magyar forint és még ráadásul kevés is lesz belölle.
3.
3.
xSHx
Ez a fekete-fehér dizájn full a VR színvilágát követi. Kiváncsi vagyok, h a PS5 mellett, bemutatják e a VR2-t is, vagy azzal várnak talán. A másik, h milyen módon lesz kompatibilis a mostani VR-al (remélm a kis doboza be lesz építve) , a DualSense-t hogy fogja követni a VR rendszer, így, h nincs benne Lightbar. Gondolom ez ügyben is fejlődik.
1.
1.
Yanez
Már ideje lenne bemutatni. Nagyon remélem, hogy követi a kontroller korszerű dizájnját és színét! (Oldman ennek a mondatnak nem nagyon fog örülni :)) Oszt az árcédulát se felejtsék ki, hacsak nem kilóra fogják mérni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...