11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.

A játék Stadia-kiadása a hangzatos PlayerUnknown’s Battlegrounds - Pioneer Edition nevet kapta, ami magában foglalja a nemrég megjelent Survivor Pass: Cold Front csomagot, valamint egy adag Stadia-exkluzív skint.

A Google Stadia így már a negyedik platform (a mobileszközöket nem számolva), amin a tiszteletét teszi a PUBG a PC, a PS4 és az Xbox One mellett. A cross-platform játék lehetősége természetesen a Stadián is elérhető. Akik egyébként nem rendelkeznek Stadia Pro-előfizetéssel, azoknak 40 euróba kerül majd fejest ugrani a multiplayer izgalmakba.

A másik nagy cím, ami valamikor idén ősszel érkezik a kínálatba, az a Star Wars Jedi: Fallen Order, így több nagy kiadó mellett az Electronic Arts is ad egy esélyt a Stadiának. Az év vége felé a Star Wars-játék mellé érkezik még az aktuális FIFA és Madden is.

Az Octopath Traveler szintén mától élesedik a felhozatalban, őt követi majd május 1-jén a Zombie Army 4: Dead War, a Rock of Ages 3 pedig júniustól száll be a buliba.

Ezenkívül bejelentettek még négy olyan címet is, amelyek a Google masináján lesznek először elérhetőek:

Get Packed - április 28.

Embr - május 21.

Crayta - 2020 nyara

Wave Break - szintén valamikor 2020 nyarán

A bejelentéseket azzal zárta a Google, hogy valamikor idén nyáron számíthatunk egy másik Stadia Connectre is, de pontos dátummal egyelőre nem tudott szolgálni.

6 komment - szólj hozzá!