Ezek lesznek a Gold-előfizetés májusi játékai

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 28.
  • Akció
Link másolása
Menetrendszerűen hozta a hírt a Microsoft, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetői. Ezúttal egy magyar fejlesztésű játék is helyet kapott a felhozatalban.

Xbox One-on ugyanis a V-Rally 4 mellett bekerült a hazai NeocoreGames csapata által fejlesztett Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr is a Games with Gold-lista kínálatába.

Xbox 360-ra a Sensible World of Soccer sportjáték mellett a Dungeon Keeper-játékok hangulatát megidéző Overlord II sorakozik fel. A visszafelé kompatibilitásnak hála természetesen az utóbbi két játék futtatható lesz a jelen generációs Xboxokon is.

27.
27.
Falcon
25.
25.
Guba32
#23: Jön majd Switchre,de az a játék az öncélú gyilkolás miatt taszít.Viszont a Manhuntban vagy öltél vagy öltek,menekülni kellett,számomra beleélhetőbb.
21.
21.
Guba32
#19: Nagy király játék volt nekem is az biztos!Semmit sem vártam tőle,aztán őserővel belerobbant az arcomba,ráadásul akkoriban nem néztem a netet azonnal egy játék után,beszaladtam az akkori kedvenc videojátékos boltomba,hoztam v.mit amit megbeszéltünk a boltban a srácokkal,aztán meglátjuk.Nekem az előző gen Manhuntja volt.
20.
20.
crytek
#19: Amiért minden exklúziv exklúziv valamivel el kell adni a dobozt :)
De ma pl valóban már jöhetne egy port belőle mindenre mivel kötve hiszem hogy 360-at vesz bárki
19.
19.
kryszisz
#17: Máig nem értem, hogy a Condemned 2 miért lett konzol exkluzív, baromira kipróbáltam volna, imádom az első részt. Szerintem az egyik legjobb horrorjáték ever made.
17.
17.
crytek
#16: Tudom azért írtam hogy jöhetnének Condemned 2 és FEAR a BC-be
16.
16.
Guba32
#15: A Comdemned fent van,azt még nem adták,az tényleg kiváló játék!A Crysis 1-3 megvan nekem,a Fear 1 meg talán nincs is BC-be.
12.
12.
Guba32
#10: A Game Pass bevezetésével kezdtek el jobban gagyit adni,az '17 közepe.
10.
10.
crytek
#7: Én csak 2018 végétől figyelgetem azóta vér gagyi 360 címeket tolnak bele...Nem tudom korábban mik voltak ,de a nagyágyúk még bent maradtak szerintem bőven..
Az nagyon jó lenne ha minden xbox 360 címet megoldanának one-re és ezáltal series x-re. Sok game van amit tolnék..
9.
9.
adamsfamily
#7: Az előző E3-on azt mondták,hogy a BC lista egyelőre ennyi,mert az új gép teljes visszafele kompatibilitásával akarnak foglalkozni.Mondjuk én se bánnám ha utána még bővítenék a one listát.
7.
7.
Guba32
#1: Egy rakás király 360 címet adtak már az elmúlt 7 évben,de persze pár jó kimaradt még,ami lehet ki is fog.
4.
4.
crytek
#2: Mindent birok ami frankó arcade. Mondjuk ezt aV-Rally 4-et eladási szempontból nem értem.. kb akármelyik WRC jobban fogyott azok alapára már rég csökkent. Azok többsége bundlezva is volt és kb mindig kapják a -80/85%-os offot. Ezt meg a steamspy szerint 20k fölött nem ment el mégse csökkentették az árát még és nem is bundlezták.. De csak eljött az ideje,ahogy látom mert a ms pénzéhez folyamodtak első körben..remélem a humble lesz a 2. kör :)
2.
2.
Őrnagy
#1: Nem gondoltam, hogy rajtam kívül más is bírja a V Rally 4-et.
1.
1.
crytek
V-Rally 4
Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr

Ez a kettő királyság.Humble akármilyen bundleba kerülés 2 éven belül konfirmed! Várom ezerrel.
Sensible Soccer az nagy rajság azt azt berántom. Rakás király xbox 360 cím van de a jókat nem igen szeretik osztogatni pedig ezek előfizetés nélkül is bármikor játszhatóak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...