Jövőre akár jöhet is a Battlefield 6

Miközben a DICE kezd leállni a legutóbbi live service játékainak támogatásával, az Electronic Arts terveiből az rajzolódik ki, hogy a Battlefield-sorozat következő része akár már 2021-ben megjelenhet.

Az Electronic Arts már előrenéz, a következő konzolgenerációt méregeti, állítja Blake Jorgensen executive alelnök a DualShockers szerint. Valljuk be, ez nem meglepő, sokkal érdekesebb azonban az, hogy Jorgensen megerősítette, a Battlefield 6 a 2022-es pénzügyi évben érkezik majd. Ez a pénzügyi év 2021. április 1-től 2022. március 1-ig tart, szóval nagy valószínűséggel még jövőre megkaphatjuk a háborús sorozat következő darabját – az ősz például kedvelt megjelenési dátuma a Battlefieldeknek.

Az a tendencia már látszik, hogy a DICE kezdi otthagyni a korábbi projektjeit. A Battlefield V például az utolsó frissítését kapja a nyáron, de a Star Wars: Battlefront II élő támogatása is leáll. Februárban derült ki, hogy a messzi-messzi galaxis legújabb frissítése Scarifot adja hozzá a játékhoz, ám aztán folyamatosan elcsúsztatták. Most végre megkapjuk, de azzal együtt, hogy az új pályán és néhány skinen kívül több tartalmat már ne várjunk a játékhoz.

Ez valószínűleg megerősíti Jorgensen elmondását, hogy a csapat már a következő konzolgenerációra gyártott játékot készíti elő.

11 komment - szólj hozzá!