Online demót kap a Resident Evil 3-társasjáték

  • Írta: gorien
  • 2020. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Sok videojátékból született már valamilyen formában társasjáték. Az adaptálást most még egy fokkal messzebbre vitték a Steamforged Gamesnél: az épp kickstarterező Resident Evil 3-társasjátékuk kapott egy online elérhető demót.

Nem újdonság, hogy videojátékokból társasjáték lesz, erre már több példát is láttunk. A Gears of Warból például kártyajáték lesz, és a Wolfenstein adaptálásáért is a hónapban indítottak Kickstartert, ami elképesztően sikeresnek bizonyult. Szintén a kickstarterezést választotta a Steamforged Games, amely a Resident Evil 3-nak kíván társasjáték-változatot készíteni. Ebben most az is különleges, hogy egy online demót is készítettek hozzá, így kipróbálhatjuk, milyen lenne a játék, akár barátokkal együtt is.

A Resident Evil 3-társasjáték egy maximum négyszemélyes, co-op típusú játék lenne: Jillt, Carlost, Mikhailt vagy Nikolait irányíthatjuk. A teljes játékmenetet 14 szcenárióra osztották, amelyek együtt több mint 19 órányi játékidőt adnak ki. A célunk, ahogy a videojátékban, az, hogy kijussunk Raccoon Cityből, átverekedve magunk mindenféle borzalmon és a Nemesisen.

A társasjáték Kickstartere már él, jelenleg egy 65 fontos támogatói lehetőség létezik, amellyel magát a játékot is megkapod, ha minden jól megy, 2021 nyarán. Az online demó ezzel együtt vált elérhetővé, ehhez egy kis útmutatót is biztosított a társasjátékkiadó. A demót, ami megismertet a leendő társas alapjaival, a Tabletopián keresztül érhetjük el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...