Most ingyen kipróbálható a Generation Zero

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Akció
Link másolása
Most néhány napon keresztül bárki megtapasztalhatja, hogy milyen a 80-as évek Svédországában élni - a csavar az, hogy az Avalanche játékában az északiakat leigázták a kíméletlen gépszörnyetegek.

A Generation Zero az első látnivalók alapján iszonyatosan izgalmasnak hangzott, de ahogy a tesztünk is árulkodik róla: elég nagy csalódást okozott a Just Cause-csapat merész új játéka. Egy év alatt azonban sok víz lefolyt a Dunán, s habár be kell vallanom: személy szerint nem éreztem semmiféle késztetést arra, hogy visszalátogassak Svédország hangulatos, de rengeteg hibával teleszőtt vadonjába, mégis nehéz nemet mondani a legújabb akcióra.

A játék, amely az utóbbi időkben többnyire pozitív visszajelzéseket kapott Steamen, egészen május 4-ig szabadon nyüstölhető. Mivel egy kimondottan többjátékos mókára kihegyezett címről van szó, nem is lehetne ez jobb alkalom arra, hogy néhány barátot felkarolva kiiktassunk pár robotot.

5.
5.
crytek
És bundlezva is lett

Humble Choice szeptemberi pakkjában van akit érdekel
4.
4.
user101
Nem játszottam vele ( nem volt kivel ( senki nem akart haverok közül ezzel játszani ) és nagyon mondták, hogy egyedül ne... ), de néztem streamet ( hardmode :) és az hangulatos volt.

Én azért boldog lennék, ha ez lenne a középszar színvonal és mindenki csak jobb játékokat csinálna.. :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...