Befutott a Star Wars: Battlefront II utolsó frissítése

Néhány évvel ezelőtt Scarif ostromával a 2015-ös Battlefront megkapta az utolsó tartalmi frissítését, ma pedig hasonlóképp jár a Battlefront II is. Újra átélhetjük keserédes hangulatban a Rogue One látványos csatáit.

Izgalmas életciklust tudhat maga mögött a 2017 novemberében bemutatott Star Wars: Battlefront II. A loot box-fiaskó tetőpontján sokan végleg leírták az online lövöldét, a DICE azonban nem törődött bele a dologba: közel három évet szenteltek arra, hogy a fájó pontok teljes kigyomlálásával és folyamatos tartalmi frissítésekkel olyannyira tökélyre vigyék a játékukat, amennyire csak tőlük telik.

Mára pedig elmondhatjuk, hogy a Star Wars: Battlefront II egy egészen kiváló, tartalmas és pénztárcabarát játék lett, egy olyan cím, amelyre bármely fejlesztő büszke lehetne. Sajnos azonban egy csapat sem dolgozhat a világ végéig egyetlen projekten, így a stúdió bejelentette: a mai tartalmi frissítés lesz az utolsó nagy update - innentől fogva kizárólag hibajavítással, az online funkciók támogatásával és apróbb időszakos eventekkel tartják majd életben a játékot.

A mai update egyébként a Rogue One ikonikus birodalmi installációjára, Scarifre vezényel minket, ahol a lázadók ismét ellophatják a Halálcsillag tervrajzát. A frissítés ezen felül elhozza az eredeti trilógia korát a Supremacy és Instant Action játékmódjaiba is, előbbinél kifejezetten nagy vérfrissítést jelent majd, hogy nem csupán a szeparatista droidhadsereg és a Köztársaság oldalán küzdhetünk majd.

5 komment - szólj hozzá!