Befutott a Star Wars: Battlefront II utolsó frissítése

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Letöltés
Link másolása
Néhány évvel ezelőtt Scarif ostromával a 2015-ös Battlefront megkapta az utolsó tartalmi frissítését, ma pedig hasonlóképp jár a Battlefront II is. Újra átélhetjük keserédes hangulatban a Rogue One látványos csatáit.

Izgalmas életciklust tudhat maga mögött a 2017 novemberében bemutatott Star Wars: Battlefront II. A loot box-fiaskó tetőpontján sokan végleg leírták az online lövöldét, a DICE azonban nem törődött bele a dologba: közel három évet szenteltek arra, hogy a fájó pontok teljes kigyomlálásával és folyamatos tartalmi frissítésekkel olyannyira tökélyre vigyék a játékukat, amennyire csak tőlük telik.

Mára pedig elmondhatjuk, hogy a Star Wars: Battlefront II egy egészen kiváló, tartalmas és pénztárcabarát játék lett, egy olyan cím, amelyre bármely fejlesztő büszke lehetne. Sajnos azonban egy csapat sem dolgozhat a világ végéig egyetlen projekten, így a stúdió bejelentette: a mai tartalmi frissítés lesz az utolsó nagy update - innentől fogva kizárólag hibajavítással, az online funkciók támogatásával és apróbb időszakos eventekkel tartják majd életben a játékot.

A mai update egyébként a Rogue One ikonikus birodalmi installációjára, Scarifre vezényel minket, ahol a lázadók ismét ellophatják a Halálcsillag tervrajzát. A frissítés ezen felül elhozza az eredeti trilógia korát a Supremacy és Instant Action játékmódjaiba is, előbbinél kifejezetten nagy vérfrissítést jelent majd, hogy nem csupán a szeparatista droidhadsereg és a Köztársaság oldalán küzdhetünk majd.

5.
5.
user101
Mire kész a játék mindenki megunja és lelövik a szervereket... Akkor meg minek ? :)
4.
4.
Schwag
#1: Én csak showdownozok meg hvv-zek és nullos kártyákkal is el tudtam verni maxosokat, persze sokat számítanak már vannak nekem is de ha az elején ráérzel a harcrendszerre akkor simán meglehet csinálni a meccseket(ami pedig azt illeti játszanak még elegen de bizonyos módok már "kihaltak")
3.
3.
Tyler89
#2: Na, az jo! Akkor 6ezret meger. Most annyi a ps storeban a celebration edition... A konzolos iranyitas lehet elveszi a kedvem, de egy probat meger.
2.
2.
revdav11
#1: Fasza lett a játék, én a megjelenés óta végigkísértem a fejlődését. Nem tökéletes, amióta megjelent a Supremacy, azóta az új mapok csak oda mentek, a szerintem sokkal jobb Galactic Assault játékmódot eléggé hanyagolták.Persze az új hősöket, katonákat ott is lehet használni.
Szerintem korrekten felhúzták a játékot az új hősökkel, mapokkal, spawn- és fejlődési-rendszerrel, stb.
Szerintem bőven megéri, alapból kb. negyedannyi, mint megjelenéskor, de az EA accessbe is benne van már. A játékosbázis meg ha hinni lehetett a fejlesztőknek akkor folyamatosan nőtt, talán mostanában játszottak vele a legtöbben, a matchmaking se szokott sokáig tartani.
Azért itt-ott bugos, illetve a kampánytól se várnék túl sokat (bár szerintem nem annyira gagyi, mint sokan mondják), de mindenképp megéri egy esélyt adni neki, főleg ha SW fan vagy, hozza a hangulatot.
Én sajnálom, hogy vége, volt még bőven potenciál a játékban, és egyelőre nem tudunk Battlefront 3-ról, és a csapat vezetője bejelentette, hogy már nem og SW játékokon dolgozni, úgyhogy ha lesz is BF3, nem teljesen ezzel a brigáddal.
1.
1.
Tyler89
Most, hogy "kesz" a jatek, milyen az osszkep? Ha jol emlekszem, amikor megjelent kapott hideget-meleget. Mostanra milyen lett?
Gondolkozom rajta nagyon, hogy beszerezzem. Vagy mostanra mar nem erdemes, mert aki meg jatszik vele, az annyira szet van tapolva, hogy meg le se termek, de mar osztja a headshotot? Anno a battlefieldet ezzel utaltattak meg velem.
Sztorija amugy milyen? Vagyom egy kis konnyed SW elmenyre. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...