Befutott a Star Wars: Battlefront II utolsó frissítése

Néhány évvel ezelőtt Scarif ostromával a 2015-ös Battlefront megkapta az utolsó tartalmi frissítését, ma pedig hasonlóképp jár a Battlefront II is. Újra átélhetjük keserédes hangulatban a Rogue One látványos csatáit.
  • Írta: szlav

Kommentek

#5
Mire kész a játék mindenki megunja és lelövik a szervereket... Akkor meg minek ? :)
#4
#1: Én csak showdownozok meg hvv-zek és nullos kártyákkal is el tudtam verni maxosokat, persze sokat számítanak már vannak nekem is de ha az elején ráérzel a harcrendszerre akkor simán meglehet csinálni a meccseket(ami pedig azt illeti játszanak még elegen de bizonyos módok már "kihaltak")
#3
#2: Na, az jo! Akkor 6ezret meger. Most annyi a ps storeban a celebration edition... A konzolos iranyitas lehet elveszi a kedvem, de egy probat meger.
#2
#1: Fasza lett a játék, én a megjelenés óta végigkísértem a fejlődését. Nem tökéletes, amióta megjelent a Supremacy, azóta az új mapok csak oda mentek, a szerintem sokkal jobb Galactic Assault játékmódot eléggé hanyagolták.Persze az új hősöket, katonákat ott is lehet használni.
Szerintem korrekten felhúzták a játékot az új hősökkel, mapokkal, spawn- és fejlődési-rendszerrel, stb.
Szerintem bőven megéri, alapból kb. negyedannyi, mint megjelenéskor, de az EA accessbe is benne van már. A játékosbázis meg ha hinni lehetett a fejlesztőknek akkor folyamatosan nőtt, talán mostanában játszottak vele a legtöbben, a matchmaking se szokott sokáig tartani.
Azért itt-ott bugos, illetve a kampánytól se várnék túl sokat (bár szerintem nem annyira gagyi, mint sokan mondják), de mindenképp megéri egy esélyt adni neki, főleg ha SW fan vagy, hozza a hangulatot.
Én sajnálom, hogy vége, volt még bőven potenciál a játékban, és egyelőre nem tudunk Battlefront 3-ról, és a csapat vezetője bejelentette, hogy már nem og SW játékokon dolgozni, úgyhogy ha lesz is BF3, nem teljesen ezzel a brigáddal.
#1
Most, hogy "kesz" a jatek, milyen az osszkep? Ha jol emlekszem, amikor megjelent kapott hideget-meleget. Mostanra milyen lett?
Gondolkozom rajta nagyon, hogy beszerezzem. Vagy mostanra mar nem erdemes, mert aki meg jatszik vele, az annyira szet van tapolva, hogy meg le se termek, de mar osztja a headshotot? Anno a battlefieldet ezzel utaltattak meg velem.
Sztorija amugy milyen? Vagyom egy kis konnyed SW elmenyre. :)