Apex Legends - már teaselik a következő hőst

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Teaser
Link másolása
Valószínűleg senkit nem lep meg, hogy az Apex Legends jövő hónapban induló ötödik szezonja egy újabb játszható hőssel bővíti majd a játék repertoárját. A Respawn csapata már el is hintette az új Legend kilétére utaló első nyomokat.

Az Apex Legends negyedik szezonjában bemutatkozott a Hammond Industries bérgyilkos robotja, Revenant, aki rendesen felforgatta a kedélyeket, amikor is eltette láb alól Marcos Andradét - mindezt egy látványos előre renderelt előzetes formájában követhettük. Revenant azóta az életre szóló battle royale-meccsek közismert szereplőjévé vált, a bűnei azonban nem merültek feledésbe.

A játék hivatalos Twitter-fiókján megjelent egy számítógépképernyőt és néhány feljegyzést ábrázoló kép, amely egyértelműen bizonyítja: valaki igyekszik Revenant közelébe férkőzni, feltehetően, hogy bosszút álljon rajta. A legtöbb jel arra mutat, hogy ez a személy nem más, mint Loba, Andrade lánya, aki készen áll arra, hogy megállítsa édesapja gyilkosát még akkor is, ha ehhez részt kell vennie a halálos játékokon. A karakterről egy teljes 3D-ben renderelt kép is napvilágot látott némi szivárgás útján - valószínűleg így fest majd tehát az új hősünk.

Akárhogy is legyen, legkésőbb május 12-én mindenre fény derül, hiszen ekkor veszi kezdetét a Season 5 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...