Hivatalosan is megjelent a Legends of Runeterra

  • Írta: szlav
  • 2020. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Három hónap után elhagyja a bétastátdiumot a Legends of Runeterra. A hivatalos megjelenést egy új kártyaszett, a Rising Tides kíséri, melynek élén Bilgewater frakciója és Miss Fortune áll.

Úgy tűnik, hogy a Riot Games nem hisz az évekig tartó bétázásban - le is kaparták a félkészségre utaló címkét az online kártyajátékukról. A Legends of Runeterra korai változatáról még februárban értekeztem bővebben, ahol a kifejezetten pozitív összkép mellett csupán annyit jegyeztem meg, hogy egy kis balanszírozás és egy rakás új lap kell ahhoz, hogy igazi siker lehessen a League of Legends alkotóinak CCG-je.

A fejlesztők pedig szerencsére pontosan ezzel voltak elfoglalva az utóbbi hónapokban, így a Rising Tides frissítéssel meg is érkezett az 1.0-s, hivatalosan is piacképes verzió. Az eddigi legnagyobb update-ről van szó, hiszen az 11 championt, 6 új kulcsszót, több mint 120 kártyalapot és egy rakás kozmetikai extrát tartalmaz. A kalózos téma sem véletlen, hiszen saját paklit kapott Bilgewater, élén Miss Fortune-nel, aki örömmel szórja az ólmot egy időben az ellenséges egységekre és azok Nexusára.

A Legends of Runeterra ingyenesen elérhető PC-n és az iOS-t vagy Androidot futtató mobilkészülékeken.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...